Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςH Jeep στο Zagori Mountain Running 2022 (Video)

H Jeep στο Zagori Mountain Running 2022 (Video)

Η Jeep υποστήριξε το Zagori Mountain Running 2022 (22-24 Ιουλίου) μια πραγματική γιορτή για το ορεινό τρέξιμο, την περιπέτεια, αλλά και την οικολογική συνείδηση. Η φετινή ήταν η 11η  διοργάνωση του μεγαλύτερου αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, η οποία φιλοξένησε περισσότερους από 2.500 Έλληνες και ξένους αθλητές.

Με επίκεντρο το υπέροχο χωριό του Τσεπέλοβου που βρίσκεται στην καρδιά του Ζαγορίου, οι αθλητές συμμετείχαν σε αγώνες 10, 21, 44+ και 80χλμ., διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές, αλλά και απείρου φυσικού κάλους διαδρομές.

Δίπλα τους βρέθηκε η Jeep, μια μάρκα απόλυτα συνυφασμένη με την περιπέτεια και τις εκτός δρόμου διαδρομές. Παράλληλα, προσφέροντας ήδη για το σύνολο της γκάμας των επιβατικών της μοντέλων εξηλεκτρισμένες επιλογές, η Jeep, τονίζει και την ευαισθησία της προς το περιβάλλον.

Το νέο υβριδικό σύνολο e-Hybrid στα Renegade και Compass αποτελεί μια έξυπνη τεχνολογική καινοτομία που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των mild Hybrid και full Hybrid συστημάτων, ενώ το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe που είναι διαθέσιμο ήδη στα Renegade, Compass και το θρυλικό Wrangler, εκφράζει τις απόλυτες εκτός δρόμου δυνατότητες με το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα.

Το σύνολο των μοντέλων της Αμερικανικής μάρκας -συμπεριλαμβανομένου του εντυπωσιακού pick-up Gladiator- και η Jeep Autolinea, Επίσημος Διανομέας στο Ν. Ιωαννίνων, έδωσαν το παρόν στο Τσεπέλοβο μεταφέροντας τη φιλοσοφία “Zero Emission Freedom” (Ελευθερία Μηδενικών Ρύπων).

Εκτός από τους δρομείς, τα μοντέλα της Jeep είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν στο φυσικό τους περιβάλλον και οι περισσότεροι από τους 10.000 επισκέπτες που βρέθηκαν με αφορμή την εκδήλωση στο μοναδικής ομορφιάς τόπο του Ζαγορίου.

Ιδιαίτερη στιγμή του τριημέρου ήταν ο παιδικός αγώνας ” Zagoraki Race 1km”, όπου συμμετείχαν 300 παιδιά, οι μελλοντικοί δρομείς του Zagori Mountain Running.

Σε συνδυασμό με μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων με επίκεντρο τον πολιτισμό και την προστασία του περιβάλλοντος, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία  μια διοργάνωση όπου η φύση, ο αθλητισμός, αλλά και η τεχνολογία, όπως αυτή εκφράστηκε από τα υβριδικά μοντέλα της Jeep, συνυπήρξαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Jeep

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο