Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΤο ελαστικό ADVAN της Yokohama στάνταρ στο ELGRAND της Nissan

Το ελαστικό ADVAN της Yokohama στάνταρ στο ELGRAND της Nissan

Η Yokohama Rubber Co., Ltd., ανακοίνωσε ότι προμηθεύει τα ελαστικά της ADVAN V51 ως μέρος του στάνταρ εργοστασιακού εξοπλισμού (OE)  στο MPV ELGRAND της Nissan Motor Co., Ltd., το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα με ορισμένες βελτιώσεις προδιαγραφών. Το MPV εφοδιάζεται με ελαστικά μεγέθους 225/55R18 98V.

Το ADVAN V51 είναι ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων στην παγκόσμια κορυφαία σειρά ADVAN της YOKOHAMA. Τα συγκεκριμένα ελαστικά προσφέρουν την αθόρυβη κύλιση υψηλού επιπέδου που αρμόζει στο ELGRAND, γεγονός που επιτυγχάνεται τόσο με την εφαρμογή εξειδικευμένης ρύθμισης στο σχέδιο του πέλματός τους, όσο και με  τη σύνθεση τους. Επιπλέον, η υψηλή δομική τους ακαμψία μπορεί να επιδείξει εξαιρετική σταθερότητα στο τιμόνι.

Το ELGRAND είναι ένα premium μίνι βαν με ευρύχωρο εσωτερικό που διαθέτει  χαρακτηριστικά παρόμοια με εκείνα ενός πολυτελούς σεντάν. Το ELGRAND διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας, όπως το “Nissan Safety Assist 360”, ένα σύστημα υποστήριξης πολλαπλών κατευθύνσεων για τον οδηγό, που περιλαμβάνει έξυπνη λειτουργία πέδησης έκτακτης ανάγκης και σύστημα αποτροπής συγκρούσεων σε περίπτωση που ο οδηγός πατήσει κατά λάθος το πεντάλ του γκαζιού.

Το ELGRAND διαθέτει επίσης εξαιρετική σταθερότητα χειρισμού που επιτυγχάνεται από μια πλατφόρμα χαμηλού κέντρου βάρους, όπως και τη σταθερή οδηγική απόδοση που έχει αξιολογηθεί ψηλά από τους κατόχους προηγούμενων μοντέλων ELGRAND, εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης, με την  ονομασία YΟΚΟΗAΜΑ  Transformation 2023 (YX2023), η YΟΚΟΗΑΜΑ στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών πωλήσεων των ελαστικών της με υψηλή προστιθέμενη αξία, δηλαδή της  εμβληματικής σειράς ADVAN, της σειράς  ελαστικών GEOLANDAR για SUV και φορτηγά, όπως  και  λοιπών χειμερινών ελαστικών. Μία από τις βασικές πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής είναι η τοποθέτηση των ελαστικών ADVAN και GEOLANDAR ως μέρος του εργοστασιακού εξοπλισμού σε νέα αυτοκίνητα.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά YΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά Yokohama, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr

Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο