Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
People obsessed with reading about, talking about, purchasing, fixing and/or driving automobiles. Their obsession may be over (1) their own car, whether modest or expensive; (2) ‘fantasy’ cars that they have no realistic prospect of owning; (3) expensive/rare cars which they collect as expensive toys.

Πέρα από την αγάπη για το αυτοκίνητο, όλοι οι συνεργάτες του Autoholix μοιράζονται και μια κοινή  κουλτούρα γύρω από την αυτοκίνηση, αφού όλοι προέρχονται από την εποχή της « αυτοκινητιστικής αθωότητας».

Την  εποχή που τα αυτοκίνητα χρειαζόντουσαν «χέρια» για να στρίψουν και που η τεχνολογική αρτιότητα δεν ήταν δεδομένη. Το Autoholix.com έχει σαν στόχο όχι απλά να παρουσιάζει αυτοκίνητα, αλλά φιλοδοξεί να σας «καθίσει» στην θέση του συνοδηγού και νοερά να συνοδηγήσει μαζί σας καθημερινά, αγωνιστικά, κλασσικά και φυσικά αυτοκίνητα εκτός δρόμου.

Θέλει να σας ταξιδέψει  σε δρόμους με καλή άσφαλτο, ή σε οροπέδια όπου η κατασκήνωση όχι απλά επιτρέπεται-αλλά επιβάλλεται! Παράλληλα θα σας ενημερώνει για τα νέα της αγοράς και των αγώνων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας.

Όλοι είστε καλεσμένοι στο ταξίδι μας –και καθώς τα σχόλια θα είναι ανοιχτά για όλα τα θέματα, ελπίζουμε να μπορέσουμε να χτίσουμε μια παρέα  από εθισμένους αυτοκινητάκηδες! To Autoholix ελπίζει απλά να σας προσφέρει.. την καθημερινή σας δόση αυτοκινητιστικής κουλτούρας.

Σας ευχαριστούμε,

Η Ομάδα του Autoholix.com

Σωτήρης Μαλακτάρης

Σέργιος Μαναράκης

Μιχάλης Μισκής

Δημήτρης Ραζής

Ισμήνη Φαμπιάτου

0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο