Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΝέο Suzuki JIMNY

Νέο Suzuki JIMNY

Από το Σεπτέμβριο ξεκινάει η διάθεση του νέου Suzuki JIMNY στην Ελλάδα. Η Suzuki αφουγκράστηκε το έντονο ενδιαφέρον και την αναμενόμενη αποδοχή για το νέο μοντέλο και δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να το αποκτήσουν πρώτοι κάνοντας την παραγγελία τους πριν την επίσημη παρουσίασή του στην ελληνική αγορά!

Nobody … but JIMNY! Από τότε που το πρώτο JIMNY έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 1970, άλλαξε τους όρους της κατηγορίας των 4×4. Το συμπαγές τετρακίνητο όχημα  αποτελούσε το αριστούργημα της τεχνολογίας  4WD της Suzuki.

Σήμερα, μετρώντας ήδη 3 γενιές, η ομάδα ανάπτυξης της Suzuki είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ σημαντική πρόκληση. Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία αλλαγή του μοντέλου το 1998, το νέο JIMNY 4ης γενιάς, έρχεται ακόμα πιο ελκυστικό από ποτέ σε κάθε του λεπτομέρεια, από τις εκτός δρόμου επιδόσεις έως τον σχεδιασμό και τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας.

Το νέο JIMNY για άλλη μια φορά στην μακρόχρονη ιστορία του καινοτομεί και ξεχωρίζει. Εξαιρετικά ελκυστική είναι και η τιμή εκκίνησης της βασικής έκδοσης GL € 16.270, η οποία διαθέτει και κορυφαίο βασικό εξοπλισμό.

Το νέο Suzuki JIMNY, με μια ιστορία σχεδόν 50 χρόνων, την αξιοπιστία της τετρακίνησης της Suzuki και τις ασύγκριτες εντός και εκτός δρόμου επιδόσεις του, επέστρεψε και θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς.

Πηγή: Suzuki

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο