Νέα BMW Σειρά 3 Sedan – παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

bmw-3-series-sedan

Η BMW Σειρά 3 Sedan είναι το παγκοσμίως πιο επιτυχημένο μοντέλο στη γκάμα του premium κατασκευαστή που εδρεύει στο Μόναχο και ενσαρκώνει τον πυρήνα της μάρκας BMW.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της έβδομης γενιάς του σπορ sedan είναι το σημαντικότερο γεγονός της έκθεσης Mondial de l’Automobile 2018 και θα γιορταστεί στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 π.μ. CET την Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018, στο περίπτερο της BMW (Hall 5). Το παρών θα δώσουν και άλλα ακόμα νέα μοντέλα της μάρκας.

Στις 4.00 μ.μ. CET της ίδιας ημέρας, επίσης στο περίπτερο της BMW, εκπρόσωποι των media θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για τη σχεδιαστική φιλοσοφία, τα νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τις καινοτομίες συνδεσιμότητας που διαμορφώνουν το χαρακτήρα της νέας BMW Σειράς 3 Sedan.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της BMW AG Harald Krüger, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, Pieter Nota (Πωλήσεις και Μάρκα BMW), Klaus Fröhlich (Εξέλιξη) και Dr Nicolas Peter (Χρηματοοικονομικά), και πλήθος ειδικών από διάφορους τομείς θα είναι διαθέσιμοι για συζητήσεις ‘σε βάθος’ σχετικά με τη νέα BMW Σειρά 3 Sedan υπό το banner “Get Together – Get Your Story”.

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2018 φιλοξενεί επίσης τις εκθεσιακές πρεμιέρες των νέων BMW Z4 και BMW Σειράς 8 Coupe, και τις παγκόσμιες πρεμιέρες της τέταρτης γενιάς BMW X5 και της νέας BMW M5 Competition (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10,8 – 10,7 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 246 – 243 g/km).

Εάν δεν βρίσκεστε στο Παρίσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παγκόσμια πρεμιέρα στο BMW Group live stream στο http://www.live.bmwgroup.com/en/live-streaming/

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2, ηλεκτρικής κατανάλωσης και αυτονομίας καθορίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση. Οι τιμές αναφέρονται σε ένα όχημα με βασικό εξοπλισμό στη Γερμανία. Η αυτονομία λαμβάνει υπόψη τις διαφορετικές διαστάσεις ζαντών / ελαστικών και επιλεγμένων στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού και ενδέχεται να παρουσιάζει διαφορές.

Οι τιμές για οχήματα που επισημαίνονται με (**) ήδη βασίζονται στη νέα οδηγία WLTP και έχει γίνει αναγωγή στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης. Αναφορικά με αυτά τα οχήματα, για σχετικούς φόρους και τα όποια ειδικά τέλη που βασίζονται σε εκπομπές CO2, οι τιμές CO2 ίσως διαφέρουν από αυτές που αναφέρονται εδώ (ανάλογα με την εθνική νομοθεσία).

Πηγή: BMW