Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ Citroen στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

Η Citroen στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, που θα πραγματοποιηθεί στο Paris Expo Porte de Versailles από τις 4 έως τις 14 Οκτωβρίου του 2018, η Citroën θα τονίσει την συνοχή της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας με την εταιρική υπογραφή “Inspired By You” παρουσιάζοντας εκτός των άλλων και τη νέα επιθετική πολιτική της στην τεχνολογία των Plug-in υβριδικών αυτοκινήτων.

  • Η πολύ δυναμική και συνεπής ως προς τις εταιρικές αρχές της Citroën γκάμα των αυτοκινήτων, θα είναι εκεί για να αποτελέσει το καλύτερο εχέγγυο της ανοδικής πορείας στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων της εταιρείας. Η στρατηγική αυτή θα υπογραμμιστεί και από την Παγκόσμια Πρεμιέρα του νέου C5 Aircross SUV, που παράγεται στη Γαλλία και θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της Citroën. Με τονισμένα όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τα μοντέλα της Citroën μοναδικά, όπως είναι το Citroën Advanced Comfort®.
  • Η παρουσίαση του Νέου Citroën C5 Aircross SUV Hybrid Concept ξεκινά η στρατηγική ανάπτυξης των ηλεκτρικών μοντέλων, με στόχο την κάλυψη όλης της διαθέσιμης γκάμας, με ηλεκτρικά μοντέλα.
  • Το 2019, η Citroën συμπληρώνει έναν αιώνα παρουσίας στην παραγωγή αυτοκινήτων και γιορτάζει τα 70 χρόνια του εμβληματικού μοντέλου της 2CV, με σημαντικές συνεργασίες με icon-brands όπως η Jean Charles de Castelbajac και η ELLE από τον κόσμο της μόδας αλλά και η Rip Curl στο surfing.
  • Η μακρά παράδοση στις καινοτομίες και ιδιαίτερα στην άνεση, αποτυπώνεται στην αρχιτεκτονική του χώρου που θα εξασφαλίσει μία μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες (ανάλογη των καταστημάτων La Maison Citroen). Εκεί θα μπορούν όλοι να πάρουν μια γεύση και από τις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Citroën, όπως είναι το Citroën Advisor και τα γυαλιά SeeTroën.

Ο χώρος της Citroën στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, θα έχει έκταση 1.600m2 και εκεί η Γαλλική εταιρεία θα παρουσιάσει την πλήρως ανανεωμένη της γκάμα. Η δυναμική προσέγγιση της αγοράς και η κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων αγοραστών, είχαν ως αποτέλεσμα το πρώτο 6μηνο του 2018 για τη Citroën να έχει αύξηση 9% στις πωλήσεις της παγκοσμίως. Στην Ευρώπη, η Citroën σημείωσε τις υψηλότερες πωλήσεις νέων μοντέλων των τελευταίων επτά ετών, κερδίζοντας επιπλέον μερίδια αγοράς τόσο στα επιβατικά, όσο και στα επαγγελματικά οχήματα. Η βελτίωση αυτή συνδέεται άμεσα με τα επιτυχημένα λανσαρίσματα των νέων C3, C4 Cactus, C3 Aircross SUV στην Ευρώπη και C5 Aircross SUV στην Κίνα.

01 – Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

 Δυνατές προτάσεις μοντέλων με το χαρακτηριστικό στυλ της Citroën και μία σύγχρονη, ολοκληρωμένη και συνεπής άνεση, εξελίσσεται μέσω του προγράμματος Citroën Advanced Comfort®.

– Με τα “SUV” ομαδοποιημένα, στο χώρο που θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα του Νέου Citroën C5 Aircross SUV, μαζί με το C3 Aircross SUV, το οποίο έχει ήδη αποδειχτεί ιδιαίτερα επιτυχημένο (με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 100.000). Είναι δύο SUV που προσφέρουν περισσότερο χαρακτήρα και κορυφαία άνεση, ταυτόχρονα με την ενισχυμένη ευρυχωρία και τις αυξημένες δυνατότητες διαρρύθμισης ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

– Στην περιοχή των “Hatchback”, εκεί όπου φιλοξενείται το νέο C4 Cactus με την καινοτόμα τεχνολογία PHC (Progressive Hydraulic Cushions®) στην ανάρτηση με περισσότερες από 400.000 πωλήσεις, καθώς και η νέα Ειδική Έκδοση C1 Urban Ride.

– Στον τομέα “Family” που αφορά τα μοντέλα με τις αυξημένες ανάγκες μεταφορικής ικανότητας τα οποία απευθύνονται σε οικογενειάρχες, θα βρίσκεται το Νέο Berlingo που λανσαρίστηκε πρόσφατα και στις δύο εκδόσεις του, Μ και XL, μαζί με τα Grand C4 SpaceTourer και SpaceTourer της κατηγορίας των MPV.

02 – ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, Η CITROEN ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ 

Παγκόσμια πρεμιέρα: Νέο Citroën C5 Aircross SUV Hybrid Concept. Με το πρωτότυπο αυτό, σκιαγραφείται λεπτομερώς η επαναφορτιζόμενη υβριδική εκδοχή  του Νέου C5 Aircross SUV, που είναι το πρώτο PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) της Citroën και με το οποίο ξεκινά η μετάβαση στη νέα εποχή, με το 80% της γκάμας των μοντέλων να διατίθενται και ως ηλεκτρικά έως το 2023, ενώ μέχρι το 2025 θα είναι το 100% της γκάμας με αυτή την επιλογή διαθέσιμη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ C5 AIRCROSS SUV HYBRID CONCEPT

Κινητήρας: PureTech 180 με σύστημα S&S

Ηλεκτροκινητήρας: 80kW (ανάμεσα στον κινητήρα εσωτερικής καύσης και το κιβώτιο ταχυτήτων)

Συνολική ισχύς: 225 HP /4×2 μετάδοση κίνησης στους εμπρός τροχούς

Ροπή ηλεκτροκινητήρα: 337 Nm

EAT8 ηλεκτρονικά ελεγχόμενο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

Μπαταρία: High Voltage 200V Lithium-Ion που παρέχει 13.2kW/h

Φόρτιση: Από 2 ώρες (με 32A wall box) έως 8 ώρες (βασική οικιακή παροχή)

Αυτονομία ηλεκτροκίνησης: Περίπου 50 χλμ. (έως 135 km/h)

Εκπομπές ρύπων: Λιγότερο από 50g CO2 / 40% μείωση σε σχέση με την απλή έκδοση που έχει μόνο κινητήρα εσωτερικής καύσης

– Ολόκληρη η γκάμα των μοντέλων με πιστοποίηση από το νέο Πρωτόκολλο WLTP που αφορά τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση, καθώς επωφελείται από τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες που αφορούν τις εκπομπές ρύπων, όπως είναι η SCR (Selective Catalytic Reduction) για τη σειρά των diesel κινητήρων BlueHDi ή τα Φίλτρα Συγκράτησης Σωματιδίων (Particulate Filters) για τους βενζινοκινητήρες με το σύστημα άμεσου ψεκασμού καυσίμου.

03 – Η ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2019

 – Στην περιοχή «Fashion Car/Art Car» της Citroën στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες του Jean-Charles de Castelbajac (E-MEHARI και C3)

– Με την ανάδειξη της συνεργασίας με άλλα εμβληματικά brands, όπως είναι το περιοδικό ELLE (C3) και η Rip Curl (στα C3 Aircross και SpaceTourer)

– Στην «Racing» περιοχή που δίνει το παρόν το C3 WRC και ένας εξομοιωτής οδήγησης που θα είναι στη διάθεση των φίλων του motorsport.

– Με τα happenings που θα πραγματοποιηθούν στη boutique “Le Petit Citroën” με τις ειδικές εκδόσεις του Νέου Berlingo Van και το “Café Bulle” από την Orangina.

– Με την αναφορά στην ιστορία της εταιρείας που θα γιορτάσει τα 100 χρόνια της το 2019, παρουσιάζοντας τόσο το 2CV Van όσο και το 5 HP!

04 – ΣΤΟ STAND ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ      

 – Ένας πολύχρωμος και φιλόξενος χώρος που σφύζει από ζωή, εμπνευσμένος από το motto “Inspired by You” της Citroën, με ιδιαίτερη αναφορά στην νέα Arena, όπου θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκδηλώσεις. Είναι ο χώρος που αντανακλά τη διάθεση που αποπνέουν όλες οι εκθέσεις Citroën, στις οποίες ο επισκέπτης παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο και εκφράζει τις ανάγκες και τις επιθυμίες που ψάχνει να καλύψει με κάποιο από τα μοντέλα της εταιρείας. Στα αστικά κέντρα, εκεί όπου μπορεί να επισκεφτεί κανείς κάποιο από τα “La Maison Citroën” το πνεύμα της εταιρείας είναι διαρκώς στο προσκήνιο, καλύπτοντας ιδανικά τις απαιτήσεις του σύγχρονου αγοραστή αυτοκινήτου. Εκεί μπορεί να πάρει κανείς γεύση από τις καινοτόμες υπηρεσίες, όπως είναι το Citroën Advisor και το Rent & Smile, όπου έρχονται να ενισχύσουν την απλούστευση των διαδικασιών που αφορούν την αυτοκίνηση αλλά και την εμπιστοσύνη των πελατών στη Citroën. Ταυτόχρονα, εκεί μπορεί να δει κανείς και τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας, όπως είναι τα γυαλιά SEETROËN.

Πηγή: Citroën!

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο