Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΑγοραΠεριβαλλοντικό Bonus Opel αξίας έως 8.000€

Περιβαλλοντικό Bonus Opel αξίας έως 8.000€

Η Opel επιδιώκει την ταχεία ανανέωση του στόλου της, με σκοπό τη μείωση των εκπομπών ρύπων από τα οχήματα, και γι’ αυτό λανσάρει ένα νέο, ειδικό περιβαλλοντικό bonus αξίας έως 8.000€ στη Γερμανία: Ιδιοκτήτες παλαιότερων οχημάτων diesel οποιασδήποτε μάρκας που πληρούν τις προδιαγραφές Euro 1 – Euro 4 μπορούν να επωφεληθούν από το bonus.

Προϋπόθεση είναι το παλαιό όχημα diesel να παραδοθεί για απόσυρση. Bonus θα χορηγηθεί και στην περίπτωση ανταλλαγής μοντέλων Opel Euro 5 με άλλο όχημα Opel σε πελάτες που διαμένουν ή εργάζονται σε περιοχές με ιδιαίτερα υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση.

Τόσο οι ιδιώτες όσο και οι πελάτες μικρών επαγγελματικών οχημάτων μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την ελκυστική προσφορά. Τέλος, η Opel θα προσφέρει δύο επιπλέον χρόνια εγγύησης, πέραν της εργοστασιακής για τεχνολογικά νεώτερα, μεταχειρισμένα οχήματα.

Η Opel ήδη προετοιμάζεται για το μέλλον με ένα υπερσύγχρονο portfolio: Η Γερμανική κατασκευάστρια αυτοκινήτων είναι έτοιμη για το νέο πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP που θα ισχύσει για όλες τις νέες ταξινομήσεις από τον Σεπτέμβριο του 2019. Η εταιρία ήδη προσφέρει 127 εκδόσεις επιβατικών αυτοκινήτων που πληρούν τα αυστηρότερα όρια του νέου προτύπου.

Πηγή: Opel

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο