Οι Υπερτυχεροί 8-) του διαγωνισμού Autoholix/CRV T-Shirt Award.

Πριν δύο εβδομάδες στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε το γιατί δεν μας κάλεσαν στην παρουσίαση του Honda CRV ζητήσαμε την βοήθεια σας. Είχα γράψει ότι στο τέλος της ψηφοφορίας ένας από όσους έχουν ψηφίσει και έχουν κάνει και Like(για να μπορώ να σας βρω) θα κερδίσει ένα υπερπολυτελές (χαχα) T-Shirt Autoholix.

Τα στοιχεία

Στην ψηφοφορία ψηφίσαν 13,044 διαφορετικοί αναγνώστες (καθώς το poll επέτρεπε μόνο μια ψήφο ανά αναγνώστη) και το νούμερο από μόνο του με εξέπληξε- και έτσι σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να υπάρξουν δύο «τυχεροί».

Εντυπωσιακό είναι ότι ενώ υπήρξαν πάνω από 80,000 αναγνωστες, δεν έτυχε να διαβάσει το άρθρο κανένας από τον “χώρο του αυτοκινήτου” (αν κρίνω από την μηδενική ανάδραση) κάτι που είναι λογικό αφού αγνοούν την ύπαρξη του Autoholix λογω της χαμηλής αναγνωσιμότητας.

Η άλλη αναγνωση είναι ότι αυτή η αδιαφορία δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στα αποτελέσματα αφού προέρχονται αποκλειστικά -όπως όλα τα σχόλια που έγιναν-από αναγνωστες.

Δείτε τι ψηφίσατε, τι έμαθα…

Από τους  13,044 διαφορετικούς αναγνώστες που ψήφισαν οι 6,824 (51%) πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο λάθος που κάνω είναι ότι δεν βγάζω Selfies στις παρουσιάσεις, το 46% (6,216 ψήφοι) ότι δεν με γουστάρει η Honda, ενώ 91 από εσάς (1%) πιστεύουν ότι εδώ στο Autoholix είμαστε κουλοί, 78 από εσάς (1%) ότι εγώ δεν γουστάρω τα Honda- και τέλος 68 από εσάς ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται (πιθανόν!).

Επειδή όπως είχα γράψει στο αρχικό άρθρο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της  Honda με διαβεβαίωσε στο απαντητικό του email ότι ο γνωστός όμιλος δεν λειτουργεί με προσωπικές προτιμήσεις, αυτό σημαίνει ότι τα κριτήρια επιλογής των μέσων στην παρουσίαση δεν έχουν να κάνουν με την αναγνωσιμότητα και την εμπειρία του μέσου, αλλά από κάτι που μου είχε διαφύγει και που εσείς το αναδείξατε με την ψηφοφορία σας:

Στις παρουσιάσεις δεν βγάζω selfies αλλά παρουσιάζω το αυτοκίνητο!

Πραγματικά δεν ξέρω πώς να βελτιωθώ.. Για την ώρα περνάω ατέλειωτες ώρες μπροστά από τον καθρέπτη δοκιμάζοντας πόζες και εξασκούμενη στο Photoshop ώστε να βγάζω «τσακπίνικες selfies»..

Τώρα που χάρη στην βοήθεια σας έμαθα τι φταίει… μέχρι και σελφομπάστουνο θα πάρω!

Μεγαλό μάθημα-και με ιδιαιτερη αξία.

Στα αλήθεια όμως, αυτό που έμαθα από την υποστήριξη σας είναι ότι όταν στέκεσαι όρθια/ος για αυτό που πιστεύεις τότε αργά ή γρήγορα θα δικαιωθείς ότι και αν συμβεί.

Γρήγορα ή αργά.. 

Οι Υπερτυχεροί …

autoholix t-shirt_01Η κλήρωση έγινε με υπερσύχρονα αδιάβλητα (lol) ηλεκτρονικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας (google random number generator) και συμμετείχαν περίπου 2400 φίλοι, από το Facebook Page, το Instagram και το Autoholix Group.

Οι Autoholix που κέρδισαν είναι οι: George Tillianos  και ο Efstratios Grammenis.

Τους παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μου στο info@autoholix.com για να μας πούνε το μέγεθος του T-shirt (Large, ή Extra Large) και να μας δώσουν την διεύθυνση για να το στείλουμε.

Αν δεν υπάρξει επικοινωνία με με τους νικητές της κληρωσης θα ανακοινωθούν οι επιλαχόντες ( για τέτοια τέτοια οργάνωση μιλάμε…)

 Αντέ και του χρόνου! 😜

Ισμήνη Φαμπιάτου

 

Previous articleJaguar i-Pace-Γνωριμία: Σκόρπιες σκέψεις σε κείμενο και η ουσία σε ένα Video.
Next article2018 Formula One Mexican Grand Prix – Αγώνας
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National