Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΑγοραΤο Nissan LEAF είναι το πρώτο αυτοκίνητο σε πωλήσεις στην Νορβηγία

Το Nissan LEAF είναι το πρώτο αυτοκίνητο σε πωλήσεις στην Νορβηγία

Οι πωλήσεις του βραβευμένου, αμιγώς ηλεκτροκίνητου Nissan LEAF αυξάνονται σε όλη την Ευρώπη, καθώς η διάθεση των αγοραστών για ηλεκτρικά οχήματα (EVs) αυξάνεται με αμείωτη ένταση. Η Νορβηγία αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση αγοράς για το LEAF, όπου οι  περισσότεροι εκ των αγοραστών επιλέγουν ένα EV,  έναντι οποιουδήποτε άλλου, νέου αυτοκινήτου.

Περισσότερα  από 12.000 LEAF έχουν πωληθεί στη Νορβηγία το 2018,  με τον  έντονο προσανατολισμό της χώρας στη βιώσιμη κινητικότητα,  να αποτελεί ένα εκ των βασικών λόγων αυτής της επιτυχίας.

Λόγω της σταθερά υψηλής ζήτησης, το Nissan LEAF  πήρε το “στέμμα” των πωλήσεων στην κατηγορία EV, σε όλη την Ευρώπη για το 2018, με περισσότερα από 40.000 αυτοκίνητα του μοντέλου  να έχουν  πωληθεί σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο.

Η Nissan θέλοντας να εγγυηθεί την περαιτέρω επιτυχημένη πορεία του μοντέλου, επιβεβαίωσε πρόσφατα δύο νέες εκδόσεις του LEAF για την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, με την προσθήκη του νέου Nissan LEAF e + 3.ZERO Limited Edition, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μια βελτιωμένη μπαταρία 62 kWh, το αυτοκίνητο προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και μια εμβέλεια που φτάνει τα  385 km* με  μία μόνο φόρτιση.

Επιπλέον, το νέο Nissan LEAF 3.ZERO, εξοπλισμένο με μπαταρία 40kWh, θα έχει μια οθόνη ψυχαγωγίας 8 ιντσών που προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες συνδεσιμότητας, όπως την πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα (door-to-door). Μια ολοκαίνουργια και βελτιωμένη εφαρμογή του NissanConnect EV θα είναι επίσης διαθέσιμη, με την κυκλοφορία του LEAF 3.ZERO στην Ευρωπαϊκή αγορά. Εκτός από τις νέες, συνδεδεμένες υπηρεσίες, η νέα έκδοση θα επωφελείται  από νέες επιλογές χρωμάτων και  διακοσμητικών, συμπεριλαμβανομένης μιας διχρωμίας (αυτοκινήτου/οροφής), επιτρέποντας περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης στους υποψήφιους αγοραστές.

Ο  Ken Ramirez, ανώτερος αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Nissan Europe, δήλωσε:  “To τελευταίο αυτό επίτευγμα, σηματοδοτεί την έναρξη ενός πολύ αισιόδοξου 2019 για την γκάμα των EV μας. Το γεγονός ότι το Nissan LEAF αποτελεί την προκαθορισμένη επιλογή για τους υποψήφιους αγοραστές της συγκεκριμένης κατηγορίας στην Ευρώπη, αποτελεί μια παρακαταθήκη που ενισχύει ακόμα περισσότερο την εικόνα του Nissan Intelligent Mobility ”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nissan LEAF συνεχίζει να διατηρεί την πρωτιά των πωλήσεων στα  EVς παγκοσμίως, με περισσότερες από 380.000 αυτοκίνητα να έχουν πωληθεί από το 2010, όπου και ξεκίνησε η εμπορική διάθεσή της πρώτης γενιάς του μοντέλου.

Οι πρώτες παραδόσεις του LEAF 3.ZERO αναμένεται να ξεκινήσουν από τον Μάιο του 2019, ενώ οι παραδόσεις του LEAF 3.ZERO e + Limited Edition θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι του 2019.

Πηγή: Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο