Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραH BMW στηρίζει τη μεγάλη επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη

H BMW στηρίζει τη μεγάλη επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη

Η BMW Σειρά 3 είναι η επιτομή της σπορ οδηγικής απόλαυσης στην παγκόσμια πολυτελή μεσαία κατηγορία επί 40 και πλέον χρόνια. Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια οχήματα σε όλο τον κόσμο, η νέα BMW Σειρά 3 δεν αντιπροσωπεύει μόνο τον πυρήνα του συγκεκριμένου μοντέλου αλλά και την καρδιά της μάρκας BMW.

Με δυναμική σχεδίαση, ευέλικτη συμπεριφορά, εξαιρετική απόδοση και καινοτόμα στοιχεία εξοπλισμού, η έβδομη γενιά του παγκοσμίως επιτυχημένου ‘πρεσβευτή’ της οδηγικής απόλαυσης στην πολυτελή μεσαία κατηγορία επιστρέφει. Ως μάρκα, η ΒMW συμβολίζει τη δυναμική σχεδίαση, τις υψηλές επιδόσεις και τον σπορ χαρακτήρα που προσφέρουν όλα τα μοντέλα της. Κοινά στοιχεία που συμμερίζεται και ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μιχάλης Ζαμπίδης, που επιστρέφει στην ενεργό δράση ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη λαμπρή καριέρα του.

Με τους 179 αγώνες, τις 157 νίκες και τα 87 νοκ-άουτ στο ενεργητικό του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποφάσισε να εκπληρώσει την επιθυμία των αμέτρητων οπαδών του ανά τον κόσμο και να τους χαρίσει ξανά στιγμές υπερηφάνειας, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, αυτή τη φορά σε αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας.

Ο πρώτος αγώνας του “Iron Mike” θα διεξαχθεί στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Antonio Gomez στο πλαίσιο της διοργάνωσης Breakout, το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Στο πλευρό του μεγάλου αθλητή θα βρίσκεται η BMW, παρέχοντας μία ευρεία γκάμα πολυτελών μοντέλων που θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις και όλη την προετοιμασία του.

Πηγή: BMW

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο