Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΝεα ΜοντέλαΦορτηγό NV400 με ανατρεπόμενη καρότσα φόρτωσης

Φορτηγό NV400 με ανατρεπόμενη καρότσα φόρτωσης

NV400-1Σχεδιασμένο για σκληρή δουλειά χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση της καμπίνας, το  συγκεκριμένο NV400 είναι διαθέσιμο με μια ενιαία καμπίνα τριών θέσεων. Η ανατροπή λειτουργεί με πρόσθετο σασμανάκι και χειρισμό μέσα από την καμπίνα οδήγησης και μπορεί να αποκτήσει κλίση 45° για γρήγορη και εύκολη εκφόρτωση.

Το συγκεκριμένο όχημα, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το κατασκευαστικό κλάδο, καθώς με την ευελιξία του, τον εργονομικό σχεδιασμό του, αλλά και τις ανέσεις που προσφέρει για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του, δύναται να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της μεταφοράς χύδην υλικών.

Συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών  ή 160 χιλιάδων χιλιομέτρων, το ΝV400 διαθέτει τα “διαπιστευτήρια” για  να αντεπεξέλθει και στις σκληρές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

Τo Ανατρεπόμενο φορτηγό Nissan NV400 κινείται από τον 4κύλινδρο, 16βάλβιδο, προηγμένης τεχνολογίας EURO6 κινητήρα πετρελαίου, χωρητικότητας 2,3 λίτρων, ροπής 290Nm και απόδοσης 130hp.

Ο εν λόγω κινητήρας διακρίνεται τόσο για την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, όσο  και για τα μεγάλα διαστήματα συντήρησης που προσφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Ανατρεπόμενο φορτηγό αυτοκίνητο Nissan NV400, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων της Nissan –Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε., στο τηλέφωνο 210 34 89 258.

Πηγή: Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο