Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΗ Opel Επιστρέφει στη Ρωσία

Η Opel Επιστρέφει στη Ρωσία

PACE-Export-Story-EN-506443Η Opel προχωρά δυναμικά με την επέκταση των εξαγωγών της: Η μάρκα με το ‘Blitz’ (το σήμα του κεραυνού) θα αναβιώσει την παράδοσή της στη Ρωσική αγορά ήδη από εφέτος. Αρχικά θα διαθέσει στην αγορά της Ρωσίας τρία μοντέλα, μέσω επιλεγμένων τοπικών διανομέων – το Grandland X παραγωγής Eisenach και τα νέα Zafira Life και Vivaro Ρωσικής παραγωγής.

Η επιβατική έκδοση και το όχημα μεταφορών για την τοπική αγορά θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του Groupe PSA στην Kaluga.

Η Opel επιθυμεί σταδιακά να αυξήσει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία τα επόμενα χρόνια και αυτό περιλαμβάνει τη διάθεση μιας ευρύτερης γκάμας προϊόντων σύντομα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν στο μέλλον.

Η Opel, μία Γερμανική μάρκα με μακροχρόνια παράδοση και άριστη φήμη στη χώρα, θα επωφεληθεί από αυτό. Η άμεση δυνατότητα τοπικής παραγωγής δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πόσο σημαντική είναι για την Opel η ένταξή της στο Groupe PSA.»

Εκτός από τους έμπειρους προηγούμενους διανομείς Opel και νέοι διανομείς θα συμπεριλάβουν στις εκθέσεις τους τα μοντέλα Opel. Αρχικά, 15 – 20 διανομείς στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας θα ενταχθούν στο δίκτυο της Opel. Ο αριθμός αυτός θα υπερδιπλασιαστεί μεσοπρόθεσμα. Η αύξηση θα γίνει σταδιακά στη Ρωσία. Όπως και στις υπόλοιπες αγορές, κορυφαία προτεραιότητα της Opel είναι η κερδοφόρος ανάπτυξη εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ικανοποίησης πελατών.

Η επέκταση των εξαγωγών αποτελεί πυλώνα του στρατηγικού σχεδίου PACE! της Opel/Vauxhall, που θα βοηθήσει την εταιρία να επιτύχει βιώσιμη κερδοφορία. Η απόφαση επιστροφής στη Ρωσική αγορά – μία αγορά στρατηγικής σημασίας για έναν παγκόσμιο κατασκευαστή αυτοκινήτων – αποτελεί τμήμα αυτού του σχεδίου το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη της μάρκας στην Ευρώπη και στις παγκόσμιες αγορές. Στόχος είναι, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020, το 10% του όγκου πωλήσεων της Opel να παράγεται εκτός Ευρώπης. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, η μάρκα θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στις εξαγωγικές αγορές σε Ασία, Αφρική και Νότιο Αμερική, όπου είναι ήδη παρούσα, ενώ παράλληλα θα δραστηριοποιηθεί σε 20 νέες εξαγωγικές αγορές μέχρι το 2022.

Ο κατασκευαστής από το Rüsselsheim έχει ήδη ορίσει νέους, πολύ επιτυχημένους εισαγωγείς σε Μαρόκο, Τυνησία, Λίβανο και Ν. Αφρική τους τελευταίους μήνες, προετοιμάζοντας το δρόμο για την ανάπτυξη σε αυτές τις σημαντικές αγορές στο μέλλον. Επιπλέον, η Opel προσχώρησε στον τοπικό οργανισμό του Groupe PSA στην Ουκρανία.

Πηγή: Opel

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο