Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΣτο βάθρο Ντοβιτσιόζο και Ducati στην Αργεντινή

Στο βάθρο Ντοβιτσιόζο και Ducati στην Αργεντινή

DUCATI - ARGENTINA GP 2019 - ΑΝΤΡΕΑ ΝΤΟΒΙΤΣΙΟΖΟ_3Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με Ducati, τερμάτισε στην 3η θέση του Grand Prix της Αργεντινής, τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Ο Ιταλός εκκίνησε από την 1η σειρά και έδειχνε να έχει πολύ καλό ρυθμό, καταδιώκοντας για πολλούς γύρους το Μάρκεθ που από την αρχή βρέθηκε στην πρωτοπορία.

Ο αγώνας για τον Ντοβιτσιόζο δεν είχε εκπλήξεις με την Desmosedici να λειτουργεί άψογα. Όμως τα ελαστικά του Ντόβι καταπονήθηκαν αρκετά και στον τελευταίο γύρο δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην επίθεση του Βαλεντίνο Ρόσι, με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην 3η θέση. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένο τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα, καθώς η πίστα της Αργεντινής παραδοσιακά δεν είναι από τις αγαπημένες της ιταλικής μάρκας.

DUCATI - ARGENTINA GP 2019 - ΝΤΑΝΙΛΟ ΠΕΤΡΟΥΤΣΙΟ άλλος αναβάτης της Mission Winnow Ducati, όπως είναι το επίσημο όνομα της ομάδας, ο Ντανίλο Πετρούτσι, τερμάτισε έκτος, έχοντας εκκινήσει από τη 10η θέση. Και αυτός αντιμετώπισε πρόβλημα με τα ελαστικά του και ενώ είχε βρεθεί στην 4η θέση τελικά αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει στους τελευταίους γύρους.

Επόμενος αγώνας το Grand Prix του Ώστιν (Η.Π.Α.), 12-14 Απριλίου.

Πηγή: Ducati

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο