Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνες40ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πρόγραμμα/Συμμετοχές/Χάρτης

40ο Ολυμπιακό Ράλλυ – Πρόγραμμα/Συμμετοχές/Χάρτης

olimpiako rally 40o 01Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ), και γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος(Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), την Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος) και υπό την αιγίδα των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, με την θεσμική υποστήριξη της ΔΗΚΕ Πύργου και Δ.Ο.Π. Πύργου (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου).

Ο εναρκτήριος αγώνας του 55ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2019 αποτελείται από 6 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 83,13Km, γνωστές σε όλους τους αγωνιζόμενους, τον Λάλα,μήκους 14,70Km, επαναλαμβανόμενη (x3) με τεχνικά κομμάτια που θα προσφέρουν άπλετο θέαμα και ευχαρίστηση στα πληρώματα και την πανέμορφη Φολόη μήκους 13,01Km επαναλαμβανόμενη (x3), με το σκηνικό στο δάσος να είναι βγαλμένο σαν από μυθιστόρημα.

olimpiako rally 40o 01Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 176,18Km με 93,05Km ειδικών διαδρομών.

Πρόγραμμα

• Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα γίνουν το Σάββατο 6 Απριλίου στο ιδιωτικό ΚΤΕΟ «ΙΟΝΙΚΗ», Συντριάδα Πύργου και ώρες από 15:30 έως 18:30. Το βράδυ της ίδιας μέρας και ώρα 21:00 θα γίνει η καθιερωμένη πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία του Πύργου. Πριν την πανηγυρική εκκίνηση θα προηγηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις και μια μεγάλη συναυλία από ώρα: 20.00.

• Το ServicePark βρίσκεται στη διαδρομή του αγώνα, στο σχολείο -γήπεδο του Δ.Δ. Λάλα.

• Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 7 Απριλίου στις 09:30 στην έξοδο του ServicePark(σχολείο- γήπεδο Δ.Δ. Λάλα) και ο τερματισμός έμπροσθεν στο Δημαρχείο της Αρχ. Ολυμπίας στις 15.30.

olimpiako rally 40o 01Οι αναγνωρίσεις διαδρομών θα γίνονται μέχρι το Σάββατο 6 Απριλίου (έως τη δύση του ηλίου) με ελεύθερο αριθμό περασμάτων.

Παρακαλούνται οι αγωνιζόμενοι να τηρούν τους κανονισμούς περί αναγνωρίσεων, κυρίως όσον αφορά την ταχύτητα με την οποία κινούνται στις ειδικές διαδρομές ώστε να αποφευχθεί η ενόχληση των κατοίκων (ανώτερο επιτρεπτό όριο 70Km/h).

Απαγορεύεται, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, η οδήγηση κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων στις Ειδικές Διαδρομές με ανάποδη φορά από αυτή του αγώνα.

 

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο