Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΗ SKODA στο IRONMAN Greece, Costa Navarino

Η SKODA στο IRONMAN Greece, Costa Navarino

Η SKODA ήταν ο Official Car Partner του πρώτου IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και θεατές. Η SKODA «συμμετείχε» στον κορυφαίο αγώνα τριάθλου με το Kodiaq, σε ρόλο επίσημου πλοηγού και χρονομέτρη του απαιτητικού ποδηλατικού σκέλους και ένα στόλο από Karoq, να υποστηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών αλλά και της διοργάνωσης.

H SKODA ΣΤΟ IRONMAN 70.3 GREECE, COSTA NAVARINO_1Περισσότεροι από 4.500 αθλητές, συνοδοί, θεατές και εθελοντές πλημμύρισαν το τριήμερο 11-14 Απριλίου τη Μεσσηνία. Οι περίπου 1.500 αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα, προερχόμενοι από 61 χώρες, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε 1,9 χλμ.  κολύμπι, 90 χλμ. ποδήλατο και 21 χλμ. τρέξιμο, συνεχόμενα και χωρίς ενδιάμεση διακοπή.

Στην πρώτη διοργάνωση του IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino έλαμψε και η ομάδα της KOSMOCAR-SKODA. Η SKODA Team Greece 2019 εντυπωσίασε με το πάθος και την αγωνιστικότητα των αθλητών της, οι οποίοι διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους και κατέκτησαν μετάλλια! Η  Τζένη Μπουλμέτη,  τερμάτισε 1η στο ηλικιακό γκρουπ (30-35 ετών) και 2η στις γυναίκες ανεξάρτητα κατηγορίας, ο Χρήστος Γαρέφης τερμάτισε 2ος στο ηλικιακό γκρουπ 60-65 ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Νίκος Παπαγγελής, που εκτέλεσε το ποδηλατικό σκέλος της ομάδας του επιτυγχάνοντας την εντυπωσιακή μέση ταχύτητα των  30,5 χλμ./ώρα.

Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της KOSMOCAR-SKODA, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την παρθενική εμφάνιση της SKODA Team Greece 2019.  Το πάθος με το οποίο αγωνίστηκε, ταυτίζεται με το πάθος που οδηγεί τη Skoda. Πάθος για καινοτομία, τεχνολογία και καλύτερο τρόπο να ζεις. Ένα πάθος που σήμερα, οδηγεί τη μάρκα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με νέα, συναρπαστικά μοντέλα».

Από τη μεριά τους, οι αθλητές της SKODA Team Greece 2019 δήλωσαν:

SKODA Team Greece 2019_ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΡΕΦΗΣΧρήστος Γαρέφης

«Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που η χώρα μας ανέλαβε και διοργάνωσε υποδειγματικά, για 1η φορά στην Ελλάδα, τον αγώνα IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino και με τίμησε να αγωνιστώ με το “Νο. 1”.  Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία γεμάτη δυνατές συγκινήσεις αλλά και ανατροπές. Μετά από μια σκληρή μάχη  κατέκτησα τη 2η θέση  στο ηλικιακό group 60-64, ολοκληρώνοντας τα 3 αθλήματα σε χρόνο  5:08:43, μόλις 6 δευτερόλεπτα πίσω  από τον Τσέχο συναθλητή μου  Daniel Machek, που κατετάγη 1ος».

Τζένη Μπουλμέτη

SKODA Team Greece 2019_ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ«Είμαι ενθουσιασμένη που έλαβα μέρος και αγωνίστηκα με πάθος ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο, σε διαδρομές συγκλονιστικής ομορφιάς αλλά και υψηλής δυσκολίας που απαιτούσαν πολύ καλή προπόνηση, συγκέντρωση και αντοχή. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλη την ομάδα που είναι δίπλα μου, τους προπονητές μου, τους χορηγούς μου αλλά και την οικογένεια μου και τους αφιερώνω την 1η θέση στο ηλικιακό group 30-35 αλλά και τη 2η στις γυναίκες συνολικά».

Νίκος Παπαγγελής

SKODA Team Greece 2019_ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ«Το IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino ήταν ένας αγώνας πολύ υψηλού επιπέδου τόσο λόγω των συμμετεχόντων αθλητών, Ελλήνων και ξένων, όσο και από πλευράς οργάνωσης, ασφάλειας και τροφοδοσίας.  Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή μου που έλαβα μέρος σε έναν αγώνα διεθνούς κύρους και έτρεξα με το ποδήλατό μου δίπλα σε σημαντικούς  αθλητές του αγωνίσματος, επιτυγχάνοντας την πολύ υψηλή μέση ταχύτητα των  30,5 χλμ./ώρα. Ραντεβού του χρόνου λοιπόν με ακόμα καλύτερες επιδόσεις».

Πηγή: Skoda

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο