Η Citroën παρουσιάζει το 19_19 Concept

citroen 19_19 Concept 01

Mετά το Ami One Concept που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και ενσωματώνει την αστική ηλεκτρική μετακίνηση, η Citroën παρουσιάζει το 19_19 Concept, εκφράζοντας το όραμα της Citroën για εξαιρετική άνεση και μετακίνηση εκτός πόλεων. Δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των πελατών που επιθυμούν να είναι ελεύθεροι και να μετακινούνται, σε έναν κόσμο που ζητά “πάντα περισσότερα”.

Ένα πραγματικό μανιφέστο της μάρκας, το 19_19 Concept είναι ένας ασυνήθιστος τρόπος μετακίνησης που βρίσκεται εκτός των παραδοσιακών αυτοκινήτων.

Citroen-19_19-Concept-Doors-Open-DailycarblogΈνα τεχνολογικό αεροδυναμικό αυτοκίνητο με εξαιρετικές αναλογίες, με εντυπωσιακό σχεδιασμό κάψουλας εμπνευσμένο από τον κόσμο της αεροπορίας.

Το νέο concept car απεικονίζει εξαιρετικά την άνεση στην υπηρεσία των μετακινήσεων του μέλλοντος.

– Με τη σχεδίασή του, μια καμπίνα σχεδιασμένη ως ένα πραγματικό καθιστικό σαλονιού, βυθίζοντας τον κάθε κάτοχο σε ένα κουκούλι όπου κάθε κάθισμα είναι μια μοναδική εμπειρία απόλυτης άνεσης.    

– Μέσω των τεχνολογιών της, ένα πλήρως ηλεκτρικό concept αυτοκίνητο με αυτονομία 800 χλμ. Ένα πραγματικά πρωτότυπο concept αυτοκίνητο εξοπλισμένo με ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions® σε συνδυασμό με Smart Active Control, με αυτόνομες τεχνολογίες οδήγησης και μία προσωπική βοηθό που επικοινωνεί χωρίς συμβιβασμούς με τους επιβάτες, προσφέροντας μια εντελώς νέα εμπειρία ταξιδιού!

Το 19_19 θα αποκαλυφθεί σε πρώτη Παγκόσμια Πρεμιέρα στο VivaTech στο Παρίσι στις 16 Μαΐου 2019.

Πηγή: Citroen