Φταίει η FIAT που τα Ιταλικά μακαρόνια λασπώνουν στην κατσαρόλα?

Είναι γνωστό στους κύκλους των τηλεοπτικών Σεφ πως τα μακαρόνια που παράγει η γνωστή βιομηχανία από την Ιταλία, λασπώνουν στις κατσαρόλες με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν μακαρονάδες τύπου «Αλ ντέντε» .

Ωστόσο, τα μακαρόνια που λασπώνουν είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα «μακαρόνια που λασπών’» είναι ένα ραδιούργο σχέδιο της «ακατανομάστου» εταιρείας για να κατακτήσει τον κόσμο- ξεκινώντας φυσικά από την κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού, την Ελλάδα μας-αφού.

Φαίνεται πως η μεγαλύτερη μακαρονοβιομηχία του κόσμου που εδρεύει στην Ιταλία-και στην οποία έχει μετοχές η ακατανόμαστος FCA, αρνείται να εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην παρασκευή των μακαρονιών-και καθώς  τα «μακαρόνια λασπών’», οι καταναλωτές στρέφονται σε λιγότερο υγεινές τροφές όπως για παράδειγμα τα λουκάνικα Φρανκφούρτης.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση των δεικτών χοληστερίνης που στην Ελλάδα συμπαρασύρουν και τον δείκτη θνησιμότητας κατά περίπου 1,023%.

Μάλιστα καθώς έχει πλέον αποδειχτεί ότι η γη είναι επίπεδη-με την εφαρμογή της αρχής των συγκοινωνούντων δοχείων- οι συνέπειες της ασύμμετρης επίθεσης που έχει εξαπολύσει η FIAT με το σχέδιο «μακαρόνια που λασπών’» εναντίον ολοκλήρου του δίσκου της ανθρωπότητας,  μοιάζει να απλώνονται και στα γειτονικά έθνη-αφού.

Και σαν μην έφτανε αυτό- και ενώ η ζήτηση για μακαρόνια νούμερο 5 συνεχώς αυξάνει, η FCA έχει δώσει σαφείς οδηγίες στην μακαρονοβιομηχανία να πλημυρίσει την αγορά με μακαρόνια νούμερο 10 που όπως είναι γνωστό δεν απορροφούν την σάλτσα από τα μακαρόνια με κιμά- με αποτέλεσμα να αυξάνονται κατα περίπου 18.453% οι πιθανότητες να κολλήσουν στον λαιμό του καταναλωτή /θύματος τα μακαρόνια και να προκληθεί πνιγμός.

Σε μια έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Χαράρε, στην Ζιμπάμπουε, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι πιθανότητες να προκληθεί πνιγμός αυξάνει κατά περίπου 99,991% αν ο καταναλωτής των ζυμαρικών κατά την διάρκεια χώνεψης των «μακαρονιών που λασπών’» οδηγήσει Fiat Panda-αφού.

Έχει αποδειχθεί ότι εάν τα αέρια που δημιουργούνται κατά την χώνεψη των ακατάλληλων μακαρονιών εκτονοθούν – μέσω οιασδήποτε μορφής αερισμού στο εσωτερικό του μοντέλου που η FIAT σκοπίμως αρνείται να βγάλει από την παραγωγή, ενεργοποιούνται οι αερόσακοι εν κινήσει-και όποιος ζήσει!

Ο διακεκριμένος καθηγητής του πανεπιστημίου της Χαράρε, Δρ. Ακούμπαδιαφημιση Ναμηνσταπρήζωαλλο συνοψίζοντας το πορισμα της έρευνας δήλωσε : “Άμα κλάσς’ μες’ το Panda-δεν θα μείνει ζάντα»!

Μετά από αυτή την αποκάλυψη οι καταναλωτές ολάκερου του δίσκου της επίπεδης γης καλούνται να μην αγοράζουν FIAT, ALFA ROMEO, JEEP κτλ, καθώς και κατσαρόλες με την ένδειξη «Μade in Ιtaly».

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται… με αντικειμενικότητα και ανιδιοτέλεια…

Ti; όχι;!;

Ευχαριστώ για την ανάγνωση,

ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ… κατά τα έθιμα!

Υγ. Δεν ψάχνουμε να βρούμε τα καλύτερα αυτοκίνητα, αλλά τρόπους να αντιδρούμε όταν προσβάλουν την νοημοσύνη μας.