Το Abarth 124 rally στις χωμάτινες ειδικές του Rally Liepaja

Abarth_Rally-Liepaja_01

Abarth_Alberto-Monarri_02Στον αγώνα που αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC), αλλά και του Abarth Rally Cup, ο Ιταλός Andrea Nucita κατάφερε να επικρατήσει μεταξύ των άλλων συμμετοχών με 124 rally, ανεβαίνοντας παράλληλα στην 1η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Abarth.

«Ήταν ένα εξαιρετικό αγωνιστικό τριήμερο. «Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για εμένα, αλλά και την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που με υποστήριξε κάνοντας εξαιρετική δουλειά.»

Andrea Nucita – Abarth 124 rally (Team Bernini Rally)

Abarth_Alberto-Monarri_04Οι μηχανικοί της Abarth έχοντας βελτιώσει περαιτέρω τα χαρακτηριστικά του 124 rally δημιούργησαν για το 2019 ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που ξεχωρίζει για τις επιδόσεις, αλλά και την φιλικότητα προς τον οδηγό ακόμα και στις πιο απαιτητικές διαδρομές. Τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα επιτρέπουν την πλήρη εκμετάλλευση του πλαισίου και του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα, χωρίς να αφαιρούν στο ελάχιστο την εντυπωσιακή παρουσία που έχει ένα αυτοκίνητο με κίνηση στους πίσω τροχούς.

Το επόμενο ραντεβού για το Abarth Rally Cup και το ERC είναι επίσης σε χωμάτινες διαδρομές με το ράλι Πολωνίας να είναι προγραμματισμένο για τις 28-30 Ιουνίου.

Βαθμολογία του Abarth Rally Cup

1)      Nucita – Ferrara (ITA) – 37 βαθμοί

2)      Polonski – Sitek (POL) – 33 βαθμοί

3)      Monarri – Chamorro (SPA) – 25 βαθμοί

4)      Garcia Perez – Diaz Negrin (SPA) – 18 βαθμοί

5)      Nitišs- Kulšs (LVA) – 12 βαθμοί

Πηγή: Abarth