Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΑγοραΡεκόρ 10.000 παραγγελιών για το Nissan e-NV200

Ρεκόρ 10.000 παραγγελιών για το Nissan e-NV200

Το ανανεωμένο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο φορτηγό Nissan e-NV200, έχει καταγράψει ρεκόρ πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη, καθώς οι εμπορικοί στόλοι συνεχίζουν να επικεντρώνονται στη βιωσιμότητα.

Nissan_e_NV200_The_LCV_market_game_changer_rs23Με την ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση από τις επιχειρήσεις  αστικών διανομών,  που συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία των πωλήσεων του μοντέλου, το Nissan e-NV200 των 40 kWh διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία, διασφαλίζοντας πάνω από 10.000 παραγγελίες σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο.

Αυτή η επιτυχία στις πωλήσεις στηρίζεται στην πλεονεκτική  θέση του Nissan e-NV200 στην κατηγορία του, αναδεικνύοντάς  το πέρυσι ως το πιο εμπορικό LCV μηδενικών εκπομπών σε 10 αγορές στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Νορβηγίας και των Κάτω Χωρών.

Τόσο οι εκδόσεις  van όσο και οι Combi του Nissan e-NV200, συνεχίζουν να του εξασφαλίζουν κορυφαία θέση στον στόλο μεγάλων επιχειρήσεων παράδοσης αντικειμένων, μεταφοράς προσώπων και ιδιωτικής μίσθωσης σε όλη την Ευρώπη, με τις πρόσφατες παραγγελίες στόλου να τοποθετούνται από κολοσσούς όπως η DHL και η Chronopost.

Προορισμένo τόσο για  επαγγελματική όσο και για ιδιωτική  χρήση, το Nissan e-NV200 αποτελεί μια εξαιρετικά πρακτική και αποδοτική επιλογή, αξιοποιώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του πολυβραβευμένου NV200 van και της τεχνολογίας από το κορυφαίο ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF.

Χάρη στον έξυπνο, αποδοτικό σχεδιασμό της αναβαθμισμένης μπαταρίας των 40 kWh, το αναβαθμισμένο Nissan e-NV200 διατηρεί την εντυπωσιακή χωρητικότητα και ωφελιμότητα φορτίου, ικανό να μεταφέρει 4.2 m3 φορτίου ή 705 kg, στην έκδοση van.

Αντικατοπτρίζοντας με μεγάλη ακρίβεια τις  πραγματικές συνθήκες οδήγησης,  το αναβαθμισμένο Nissan e-NV200 υποβλήθηκε σε δοκιμές WLTP, επιτρέποντας στους οδηγούς του να διανύσουν από 200 χλμ σε συνδυασμένο κύκλο οδήγησης, έως και 301 χλμ. σε συνθήκες πόλης, με μία μόνο φόρτιση.

Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση της ακτίνας οδήγησης άνω του 60%,  σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά και επιτρέπει στους οδηγούς να οδηγούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έχοντας τη δυνατότητα να συνδεθούν με το εκτεταμένο Ευρωπαϊκό δίκτυο Ταχείας Φόρτισης CHAdeMO.

Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία μπαταριών με το νέο Nissan LEAF και χωρίς να έχει αυξηθεί το μέγεθος της μπαταρίας, οι πελάτες του e-NV200 δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν κανένα συμβιβασμό στο χώρο ή τη χωρητικότητα του φορτίου.

Το Nissan e-NV200 προσφέρει σχεδόν αθόρυβη οδήγηση, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κραδασμοί, μηχανικοί θόρυβοι και αλλαγές ταχύτητας. Χάρη στην μετάδοση ισχύος που χαρακτηρίζει ένα EV, επιτυγχάνεται στιγμιαία ροπή στρέψης και ομαλή επιτάχυνση,  εξασφαλίζοντας  ήρεμες διαδρομές για τους οδηγούς, αλλά και χωρίς θόρυβο για τους κατοίκους των αστικών περιοχών.

Η μετάδοση ισχύος με μια σχέση ταχυτήτων και η παρουσία του Hill Start Assist, καθιστούν την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Το Nissan e-NV200 είναι επίσης πολύ περισσότερο από ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα. Πρόκειται για μια κινητή μονάδα ισχύος με μοναδική αμφίδρομη φόρτιση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δώσει ενέργεια για να τροφοδοτήσει τον κόσμο γύρω του, συνδεδεμένο με γραφεία ή επιχειρηματικές εγκαταστάσεις.

Μπορεί ακόμη και να επιστρέψει τυχόν απόθεμα ενέργειας  για να συμπληρώσει και να σταθεροποιήσει το τοπικό ενεργειακό δίκτυο, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία Vehicle to Grid της Nissan.

Όταν απαιτείται φόρτιση, το Nissan e-NV200 προσφέρει επίσης μια σειρά βολικών λύσεων. Εκτός από την τυπική οικιακή πρίζα, οι ιδιοκτήτες του μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα wall βox και τον ενσωματωμένο φορτιστή 7 kW για πλήρη φόρτιση του αυτοκινήτου σε 7,5 ώρες.

Παράλληλα, ένας ταχύ-φορτιστής επιτρέπει στους χρήστες να φτάσουν από το 20% στο 80% της φόρτισης, σε μόλις 40 με 60 λεπτά.

Από την πρώτη κυκλοφορία του το 2014, το Nissan e-NV200 καταγράφει συνεχώς επιτυχία πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη, με πάνω από 25.000 νέα οχήματα να έχουν παραδοθεί στους τυχερούς ιδιοκτήτες.

Παράλληλα με το Nissan LEAF, το Nissan e-NV200 βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της στρατηγικής Intelligent Mobility της Nissan, χρησιμοποιώντας την έξυπνη ισχύ, την έξυπνη οδήγηση και την έξυπνη ενσωμάτωση, συμβάλλοντας σε μια πιο αποτελεσματική και συνδεδεμένη κοινωνία.

Το e-NV200, εξοπλισμένο με την αναβαθμισμένη μπαταρία των  40kWh, είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα με τιμή που ξεκινά από τις 36.490€. Εκτός από την έκδοση βαν, διατίθεται και ως επταθέσιο επιβατικό στην έκδοση Evalia, με τιμή εκκίνησης στις 37.990.

Πηγή: Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο