Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΑγοραΗ νέα BMW Σειρά 1 στην BMW Σφακιανάκης!

Η νέα BMW Σειρά 1 στην BMW Σφακιανάκης!

Από την Τρίτη 25 έως το Σάββατο 29 Ιουνίου οι λάτρεις της μάρκας έχουν την χαρά να απολαύσουν από κοντά τη νέα BMW Σειρά 1 και συγκεκριμένα το μοντέλο BMW M135i στην BMW Σφακιανάκης, Λ. Κηφισίας 53 στο Μαρούσι.

BMW Σφακιανάκης 01Τρεις μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμα στην Ελλάδα και σε εορταστικό κλίμα οι παρευρισκόμενοι ενημερώνονται για τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, τα πλούσια πακέτα εξοπλισμού και τα μονα δικά προνόμια που ισχύουν για τις 50 πρώτες παραγγελίες.

Με το δυναμικό και νεανικό σχεδιασμό της, η νέα BMW Σειρά 1  εντυπωσίασε από την πρώτη κιόλας ματιά! Η τρίτη γενιά του επιτυχημένου, πολυτελές compact μοντέλου αποκαλύπτει τη νέα αρχιτεκτονική της BMW με μετάδοση κίνησης στους μπροστινούς τροχούς.

BMW Σφακιανάκης 012Σπορ και αναζωογονημένη, με φρέσκιες σχεδιαστικές πινελιές και με τις τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, η νέα BMW Σειρά 1, ενσωματώνει προηγμένα συστήματα πλαισίου και καινοτόμες τεχνολογίες.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τη νέα BMW Σειρά 1 στην BMW Σφακιανάκης, Λ. Κηφισίας 53 και να γίνετε ένας από τους 50 πρώτους που θα την αποκτήσουν και θα κερδίσουν τα μοναδικά δώρα.

Πηγή: BMW Σφακιανάκης

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο