Το νέο Nissan LEAF “πάτησε” στην Αυστραλία

New Nissan LEAF (2)

Το νέο, μηδενικών εκπομπών  ρύπων Nissan LEAF,  ενσωματώνει το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

“Η Nissan είναι ενθουσιασμένη με την εμπορική διάθεση του νέου  Nissan LEAF στην Αυστραλία”, δήλωσε ο Stephen Lester, διευθύνων σύμβουλος της Nissan Australia. “Ως πρωτοπόρος στα ηλεκτροκίνητα οχήματα παγκοσμίως, το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF αντιπροσωπεύει το μέλλον της αυτοκίνησης στην Αυστραλία.

Αναμένουμε μια αύξηση των πωλήσεων αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Αυστραλία, με τη Nissan να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή θέση για να φροντίσει τους αγοραστές αυτών των οχημάτων και μετά την πώληση. Το νέο Nissan LEAF είναι τεχνολογικά προηγμένο, με σύγχρονο σχεδιασμό. Έχει μεγάλη εμβέλεια οδήγησης και είναι εξαιρετικά απολαυστικό για να το οδηγείς. Είναι ο τέλειος συνδυασμός.”

Προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία απόκτησης ενός EV, η συνεργασία της Nissan με την JET Charge θα υποστηρίξει τους αγοραστές σε ότι αφορά τις ανάγκες τους για την υποδομή φόρτισης στο σπίτι, ενώ και μέσω της συνεργασίας με τη Chargefox, η Nissan ελπίζει να συμβάλει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τη φόρτιση, να εμπνεύσει τη μελλοντική χρήση τέτοιων οχημάτων και να προετοιμάσει τη χώρα για την επικείμενη αύξηση των πωλήσεων EVs.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nissan LEAF συνεχίζει να διατηρεί την πρωτιά των πωλήσεων στα  EVς παγκοσμίως, με περισσότερα από 400.000 αυτοκίνητα να έχουν πωληθεί από το 2010, όπου και ξεκίνησε η εμπορική διάθεση της πρώτης γενιάς του μοντέλου.

Το νέο Nissan LEAF είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990€.

Πηγή: Nissan