Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςH YOKOHAMA στο WTCR της Πορτογαλίας με νικητή τον Monteiro

H YOKOHAMA στο WTCR της Πορτογαλίας με νικητή τον Monteiro

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Πορτογαλία συγκέντρωσε τα βλέμματα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, όπου η YOKOHAMA αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή ελαστικών της διοργάνωσης.

Ο Tiago Monteiro ήταν ο ήρωας του συγκεκριμένου αγώνα στην Πορτογαλία, μετά από μια συναισθηματικά φορτισμένη νίκη στο WTCR – FIA World Touring Car Cup, στην πατρίδα του,  στο Vila Real.

WTCR-Yokohama-Tyres-Photo-Florent-GoodenΑξίζει να σημειωθεί ότι ο Monteiro,  παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη στο κεφάλι και στον αυχένα τον Σεπτέμβριο του 2017, έπειτα από μια συντριβή του αυτοκινήτου του κατά τη διάρκεια δοκιμών, έχει επανακάμψει στην αγωνιστική δράση, μετά από επίπονη σκληρή μάχη.

Ο Monteiro πήρε το προβάδισμα στην Πορτογαλία, όταν ο Attila Tassi της KCMG, αντιμετώπισε πρόβλημα με τα μπουζί, καταφέρνοντας να κρατήσει το ρυθμό μέχρι το τέλος. Είναι η πρώτη του νίκη έπειτα από δύο χρόνια, όπου είχε θριαμβεύσει στην Ουγγαρία.

Πίσω από το Monteiro, ο Yvan Muller της Cyan Racing Lynk & Co τερμάτισε δεύτερος,  με τον ανιψιό του Yann Ehrlacher να ανεβαίνει και αυτός στο βάθρο, με ένα δεύτερο Lynk & Co 03 TCR.

Στη συνέχεια, ο Muller εξήγησε ότι ήταν δύσκολη η απόφαση να αγωνιστεί μετά από την  θλιβερή απώλεια ενός τεχνικού της ομάδας του, ο οποίος ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία. Και οι δύο οδηγοί κατέβαλαν φόρο τιμής μετά την απονομή, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στο grid,  πριν από το δεύτερο σκέλος του αγώνα.

Επόμενος “σταθμός” για το WTCR είναι το Ningbo της Κίνας, όπου στις 13-14 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας για τον Ασιατικό γύρο.

Η γκάμα των ελαστικών της YOKOHAMA έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου.

Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών YOKOHAMA.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά YOKOHAMA  στην ελληνική αγορά, από το 1957.

Πηγή: YOKOHAMA

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο