Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

30 Χρόνια INFINITI – Νέα

Η INFINITI επιστρέφει στο Pebble Beach Concours d’Elegance, στο πλαίσιο των εορτασμών της 30ης επετείου της. Εκεί, η INFINITI, θα παρουσιάσει τα μοντέλα της EDITION 30, μια σειρά ειδικά εξοπλισμένων οχημάτων που αναδεικνύουν την 30ετή ιστορία της εταιρείας στις Η.Π.Α.

Επιπλέον, η INFINITI θα παρουσιάσει το όραμά της για το πώς θα είναι οι εκθεσιακοί χώροι της στο μέλλον, τιμώντας ταυτόχρονα την ιστορία της, στην έκθεση Japanese Automotive Invitational.

Ντεμπούτο για τα μοντέλα EDITION 30 της INFINITI

Γιορτάζοντας την 30η επέτειό της, η INFINITI θα παρουσιάσει στο φετινό Pebble Beach Concours d’Elegance, τη σειρά EDITION 30, που αποτελεί μια γκάμα ειδικά εξοπλισμένων μοντέλων της.

Στο περίπτερο της INFINTI, καθ’ όλο το Σαββατοκύριακο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τη σειρά EDITION 30, που περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένες  εκδόσεις των Q50, Q60, QX50, QX60 και QX80.

Αυτά τα οχήματα χαρακτηρίζονται από αποκλειστικές σχεδιαστικές “πινελιές”  στο εξωτερικό τους και περιλαμβάνουν, ως στάνταρ, μια σειρά από τις  παγκοσμίως πρώτες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, που η INFINITI έφερε στην αγορά.

Η σειρά των  INFINITI EDITION 30 θα είναι διαθέσιμη στο δίκτυο πωλήσεων των Η.Π.Α., από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μια πρώτη ματιά στον μελλοντικό εκθεσιακό χώρο της INFINITI

INFINITI EDITION 30 badgeΕξ αρχής, η INFINITI εργάζεται στον επαναπροσδιορισμό της σχέσης  αυτοκινήτου και οδηγού, ξεκινώντας από την εμπειρία του υποψήφιου αγοραστή στην έκθεση.

Όταν η INFINITI ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της, εκείνη την εποχή, τα άλλα εμπορικά σήματα πολυτελείας θεωρούνταν εγκαθιδρυμένα.

Ωστόσο, η INFINITI εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία με το να φιλοξενήσει το κοινό της σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον με μια θερμότατη και φιλόξενη ατμόσφαιρα, γεγονός που συνεχίζει να προσελκύει στις εκθέσεις της πολλούς υποψήφιους αγοραστές.

INFINITI Q Inspiration concept lineΗ σειρά Inspiration προσφέρει μια ματιά στα μελλοντικά μοντέλα παραγωγής, καθώς και μια ματιά στο όραμα της εταιρείας να συνδυάσει τις επιδόσεις  με την ηλεκτροκίνηση.

Η έλευση των ηλεκτροκίνητων πλατφορμών, αναδεικνύει μια νέα προσέγγιση σε ό,τι θα μπορούσε να μοιάζει με crossover και sedan. Με νέες εξωτερικές αναλογίες, οι ηλεκτροκινητήρες επιτρέπουν τη διαμόρφωση οχημάτων με επιπλέον εσωτερικό χώρο, με μια καμπίνα γεμάτη άνεση και ευρυχωρία.

Η INFINITI στο δεύτερο ετήσιο Japanese Automotive Invitational

INFINITI Project Black SΗ INFINITI και η MotorTrend Group συνεργάζονται και πάλι για να παρουσιάσουν το δεύτερο ετήσιο Ιαπωνικό Automotive Invitational (JAI) στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Pebble Beach των Η.Π.Α., από τις 16 έως τις 18 Αυγούστου.

Ανάμεσα σε μια εβδομάδα με εκδηλώσεις για ιστορικά μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας, η JAI αποτελεί μια κορυφαία στιγμή, αφιερωμένη στα επιτεύγματα των Ιαπώνων κατασκευαστών αυτοκινήτων,  στην κουλτούρα και στο μέλλον της καινοτομίας και του σχεδιασμού, που εμπνέεται από την Ιαπωνία.

Το φετινό Invitational θα παρουσιάσει 54 ιστορικά σημαντικά Iαπωνικά αυτοκίνητα σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες: Race, Truck, Roadster, GT, Hot Hatch, Sports, Luxury και Sedan. Στα οχήματα της INFINITI που θα εκτεθούν εκεί, περιλαμβάνονται τα εξής :

  • INFINITI Q45t του 1993: Πρωτοεμφανιζόμενο ως το κορυφαίο πολυτελές sedan που έθεσε τα θεμέλια της εμπορικής λειτουργίας της INFINTI το 1989, το χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό στυλ  του Q45 χαρακτηρίστηκε από ένα στιβαρό σχεδιασμό, που του επέτρεπε να “απογαλακτιστεί” από τις παραδοσιακές σχεδιαστικές γραμμές, όπως οι  υπερμεγέθης μπροστινές μάσκες και το εσωτερικό με επένδυση από εξωτικό ξύλο.
  • INFINITI M30 του 1991: Συμπληρώνοντας το sedan Q45, το M30 ήταν και αυτό “συστατικό στοιχείο” της έναρξης της εμπορικής λειτουργίας της INFINITΙ, το 1989.
  • INFINITI J30 του 1994: Με αυτό το μοντέλο του 1994, η INFINITI λάνσαρε  το δεύτερο πολυτελές sedan της.
  • INFINITI G Coupe 2004: Ένα σπορ κουπέ, αναπόσπαστο κομμάτι της INFINITI Motor Company.
  • INFINITI FX45 του 2003: Κατά το ντεμπούτο του το 2003, το INFINITI FX αποτέλεσε ένα από τα πρώτα crossover επιδόσεων της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Εκτός των παραπάνω,οι επισκέπτες του φετινού Ιαπωνικού Automotive Invitational θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μοναδικό και επιβλητικό Prince Skyline Sport του 1963.

INFINITI to show Prince R380Η Prince Motor Company, αναμφισβήτητα η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτων πολυτελείας της Ιαπωνίας, κυκλοφόρησε το 1957 το θρυλικό Skyline σε sedan και wagon εκδόσεις, προσθέτοντας στη γκάμα της, τo 1959, το πολυτελές sedan Gloria.

Η Prince συγχωνεύθηκε το 1965 με την Nissan Motor Company Ltd., επηρεάζοντας το δυναμικό στυλ που συναντάται στα σημερινά μοντέλα της INFINITI.

Πηγή: Infiniti

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο