Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήVideo LibrayΤρία νέα μοντέλα της Hyundai στην Φρανκφούρτη

Τρία νέα μοντέλα της Hyundai στην Φρανκφούρτη

Η Hyundai Motor στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 2019 (10-22 Σεπτεμβρίου) θα δώσει έμφαση στο μέλλον της κινητικότητας.

hyundai-milan-design-week-FMS19Η εταιρία θα παρουσιάσει μια νέα σχεδιαστική μελέτη ηλεκτρικού οχήματος, ορίζοντας τη μελλοντική σχεδιαστική κατεύθυνση των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων της καθώς παράλληλα θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου i10 και το ντεμπούτο του πρώτου ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου της Hyundai Motorsport.

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA 2019), η Hyundai Motor θα παρουσιάσει την εξατομικευμένη στρατηγική της στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων του μέλλοντος με την υπογραφή του STYLE SET FREE.

Η Hyundai προβλέπει ότι τα οχήματα του μέλλοντος θα προσφέρουν στους πελάτες μεγαλύτερη ελευθερία γι’ αυτό σχεδιάζει τα αυτοκίνητά της με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που οι άνθρωποι σχεδιάζουν τα σπίτια τους για να αντικατοπτρίζουν καλύτερα τον τρόπο ζωής τους. Η εταιρεία προβλέπει ότι οι εσωτερικοί χώροι των αυτοκινήτων θα είναι πιο προσαρμόσιμοι και κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

HYUNDAI 45 rear tsrΗ Hyundai παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία του STYLE SET FREE νωρίτερα αυτό το έτος στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας και στην εβδομάδα σχεδιασμού του Μιλάνου.

Στο IAA 2019, η μάρκα θα αποκαλύψει το επόμενο στάδιο του μελλοντικού οράματος κινητικότητας αποκαλύπτοντας το πλήρες ηλεκτρικό concept car [ 45 ], το οποίο θα αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο η Hyundai επανεξετάζει την κινητικότητα.

Εμπνευσμένο από το πρώτο μοντέλο της μάρκας στη δεκαετία του 1970, το concept car [ 45 ] αποτελεί ένα πλήρως ηλεκτρικό concept car και θα λειτουργήσει ως συμβολικό ορόσημο για το μελλοντικό σχεδιασμό των EVs της Hyundai.

Η Hyundai θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο ηλεκτροκίνητο μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Η Hyundai Motorsport (HMSG) δημιούργησε πρόσφατα το πρώτο ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο Alzenau της Γερμανίας.

Η HMSG θα αποκαλύψει το όχημα στην IAA του 2019 την πρώτη ημέρα Press Day.

Θα ανακοινώσει μια νέα εποχή μηχανοκίνητου αθλητισμού για την εταιρεία.
Το συναρπαστικό νέο μοντέλο της Hyundai θα υπογραμμίσει τις δυνατότητες υψηλών επιδόσεων της εταιρείας, τα πιστοποιητικά πράσινης τεχνολογίας και το αστείρευτο πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

Το νέο Hyundai i10

hyundai-AC3-sketch-teaser_FMS19-AH Παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου Hyundai i10 θα πραγματοποιηθεί επίσης στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 2019. Η τελευταία προσθήκη στην i-range της αυτοκινητοβιομηχανίας της Κορέας διαθέτει νέο δυναμικό σχεδιασμό, ο οποίος αναδεικνύει την αντίθεση μεταξύ των μαλακών επιφανειών και των αιχμηρών γραμμών.

Το ολοκαίνουργιο i10 διαθέτει επίσης μια σειρά αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας, όπως το Connected Car και το Blue Link®, καθιστώντας το ηγέτη στην κατηγορία του, καθώς και ένα από τα οχήματα με τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλειας στην κατηγορία του. Επιπρόσθετα, στη φετινή έκθεση IAA 2019 η Hyundai θα παρουσιάσει μια ειδική έκδοση του ολοκαίνουργιου i10.

Πηγή: Hyundai

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο