Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραADVAN Apex - νέο ελαστικό υπερ-υψηλών επιδόσεων της YOKOHAMA

ADVAN Apex – νέο ελαστικό υπερ-υψηλών επιδόσεων της YOKOHAMA

Το ελαστικό  είναι ειδικά σχεδιασμένο για την αγορά της Βορείου Αμερικής  και έρχεται για να πλαισιώσει την γκάμα των Ultra High Performance  (UHP) ελαστικών της YOKOHAMA, όπως τα A008, AVS Intermediate, AVS Sport και ADVAN Sport V105.

Το ADVAN Apex, υπόσχεται ακόμα καλύτερες επιδόσεις σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα, παρέχοντας ταυτόχρονα μια εκλεπτυσμένη κύλιση, απευθυνόμενο σε ένα ευρύ φάσμα οδηγών σπορ, υψηλών επιδόσεων αυτοκινήτων.

Σχολιάζοντας το νέο ελαστικό, ο Duane Sampson, υπεύθυνος μάρκετινγκ και προϊόντων της YΟΚΟΗΑΜΑ, δήλωσε ότι η έλευση του ελαστικού σηματοδοτεί το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία της YOKOHAMA, καθώς είναι σχεδιασμένο για  τους λάτρεις της οδήγησης που θέλουν και ξέρουν να απολαμβάνουν τις επιδόσεις τους αυτοκινήτου τους.

Το ADVAN Apex προσφέρει μέγιστη πρόσφυση χάρη στη χρήση σίλικας υψηλής πυκνότητας,  με ένα μεγάλο πέλμα που δεν έχει πλευρικές αυλακώσεις.

Ως αποτέλεσμα, το ελαστικό έχει απρόσκοπτη επαφή με το δρόμο,  προσφέροντας τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις σε οδήγηση με στροφές. Διαθέτει τρεις εσωτερικές αυλακώσεις που βελτιώνουν τις επιδόσεις σε υγρό οδόστρωμα, ενώ μια στενή, εξωτερική αυλάκωση, διαχέει τη θερμότητα που παράγεται από τα υψηλά πλευρικά φορτία,  για βέλτιστη απόδοση σε στεγνό οδόστρωμα. Επιπλέον, το ADVAN Apex, προσφέρει στον οδηγό χειρισμό ακριβείας με τη βοήθεια μιας ενιαίας κεντρικής “γέφυρας” στις αυλακώσεις, που ενισχύει τη σταθερότητα σε υψηλές  ταχύτητες.

Η γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957.

Πηγή: ΥΟΚΟΗΑΜΑ 

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο