Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςH Alfa Romeo Racing στο Grand Prix της Ρωσίας

H Alfa Romeo Racing στο Grand Prix της Ρωσίας

ARR_Sochi_Pre_GR_02Μόλις μια εβδομάδα από τον αγώνα στη Σιγκαπούρη, η Alfa Romeo Racing, ταξιδεύει στις ακτές της Μαύρης θάλασσας στην πίστα του Sochi, όπου θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 29/9 το Grand Prix της Ρωσίας.

Το σφιχτό πρόγραμμα ανάμεσα στους αγώνες έχει επιπτώσεις τόσο για το τμήμα logistics που θα πρέπει να μεταφέρει άμεσα σχεδόν 8.000χλμ. μακριά τον εξοπλισμό, αλλά και για τη φυσική κατάσταση των οδηγών. Στην περίπτωση του Antonio Giovinazzi ο αγώνας είναι μια ευκαιρία να συνεχίσει το καλό αποτέλεσμα από την προηγούμενη εβδομάδα, ενός στην περίπτωση του Kimi Räikkönen είναι μια ευκαιρία να επανακάμψει μετά από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη Σιγκαπούρη.

 

Kimi Räikkönen (αριθμός μονοθεσίου 7 – “Stelvio“)

«Στη Σιγκαπούρη αποδείξαμε για ακόμα μία φορά τη δυναμική μας, αλλά δυστυχώς η εξέλιξη του αγώνα δεν μας βοήθησε. Στο Sochi συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία, να έχουμε έναν καθαρό αγώνα όπου θα δείξουμε πόσο καλό είναι το μονοθέσιο μας μένοντας μακριά από λάθη και προβλήματα. Μέχρι στιγμής δεν ήμουν πολύ τυχερός στη Ρωσία, αλλά ελπίζω ότι αυτό θα αλλάξει.»

Antonio Giovinazzi (αριθμό μονοθεσίου 99 – “Giulia”)

«Οι τελευταίοι αγώνες ενίσχυσαν την αυτοπεποίθηση μου και θέλω να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό. Νιώθω πιο άνετα με το μονοθέσιο και τις μάχες με τους άλλους οδηγούς και νομίζω ότι τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είμαι σε ανοδική πορεία. Στη Σιγκαπούρη είχα έναν καλό αγώνα και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και στο Sochi. Δεν είναι μία πίστα που γνωρίζω καλά, αλλά το ίδιο ίσχυε και για τη Σιγκαπούρη όπου προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα.»

Frédéric Vasseur – Επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing και CEO της Sauber Motorsport AG

«Στους τελευταίους αγώνες καταφέραμε να μαζέψουμε βαθμούς συχνά κάτω από δύσκολες συνθήκες και αυτό είναι κάτι το θετικό, όμως θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει και καλύτερα. Το μονοθέσιο μας βελτιώνεται και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παλεύουμε με ιδιαίτερη δυναμική. Το Sochi μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε και τα δύο μονοθέσια μας στη βαθμολογούμενη 10αδα, όμως όλα τα μέλη της ομάδας θα πρέπει να δουλέψουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και ανυπομονώ για τον αγώνα.»

Το Grand Prix της Ρωσίας με τη γλώσσα των αριθμών:

Χρονιά που πραγματοποιήθηκε το 1ο Grand Prix στην πίστα του Μόντρεαλ: 2014

Αριθμός γύρων: 53

Μήκος γύρου: 5.848χλμ.

Συνολική απόσταση αγώνα: 309.745χλμ.

Ταχύτερος γύρος: 1:35.861 Valtteri Bottas (2018)

Πηγή: Alfa Romeo

 

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο