Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΗ BMW δίνει κίνητρα για την αγορά των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της

Η BMW δίνει κίνητρα για την αγορά των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της

Η BMW και η BMW Financial Services, δίνουν κίνητρα για την αγορά των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της μάρκας, επιδοτώντας την τιμή τους με ποσό αντίστοιχο της μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ από το 24% στο 14% και ταυτόχρονα προσφέροντας προνομιακούς όρους χρηματοδότησης με επιτόκιο 3,9%, μέσω του προγράμματος «Electrified ALL INCLUSIVE».

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Electrified ALL INCLUSIVE» της BMW Financial Services εξασφαλίζει:

  • ρονομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης 3,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128 / 1975).
  • Διάρκεια έως 48 μήνες.
  • Ασφάλιση και Επέκταση Εγγύησης, άτοκα.

Με την ολοκλήρωση της διάρκειας των μηνιαίων δόσεων, απομένει μία τελευταία μεγάλη δόση για την οποία το πρόγραμμα εξασφαλίζει τις παρακάτω επιλογές:

  1. Εξόφληση και απόκτηση του οχήματος,
  2. Επιστροφή του οχήματός στην BMW Financial Services ή
  3. Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης για διάρκεια έως 48 μήνες.

bmw-plug-in-hybrids-Τα κίνητρα αγοράς αφορούν στα ηλεκτρικά BMW i3 και BMW i3s, καθώς και σε όλη τη γκάμα των διαθέσιμων Plug-in υβριδικών μοντέλων νέας γενιάς (Σειρά 2 Active Tourer, Σειρά 3, Σειρά 5, Χ3, Χ5 και Σειρά 7) και θα ισχύσουν για παραγγελίες λιανικής πώλησης έως 31/12/2019.

Η BMW επενδύει στρατηγικά στο χώρο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα από το 2013, έχοντας την ηγετική θέση πωλήσεων στην κατηγορία των ηλεκτρικών και Plug-in υβριδικών μοντέλων.

Σήμερα η γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της BMW αποτελείται από τα πρωτοποριακά ηλεκτρικά BMW i3 και BMW i3s, τα οποία προσφέρουν μοναδικές επιδόσεις και αυτονομία έως 310 χλμ. (WLTP) με μία φόρτιση, καθώς και από 9 Plug-in υβριδικά μοντέλα νέας γενιάς, με κορυφαία ηλεκτρική αυτονομία η οποία φτάνει έως τα 89 χλμ. (WLTP) και εντυπωσιακή ισχύ έως 394 ίππους.

Πηγή: BMW

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο