Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραYOKOHAMA BluEarth-Van RY55 || για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα

YOKOHAMA BluEarth-Van RY55 || για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα

Το νέο BluEarth-Van RY 55, έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της ΥΟΚΟΗΑΜΑ ως το ιδανικό ελαστικό για την κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Με τη νέα σύνθεση στο μίγμα της γόμας του, το RΥ 55 μειώνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου, αυξάνοντας παράλληλα τη διάρκεια ζωής του.

Η ανάπτυξη του BluEarth-Van RY55 επικεντρώθηκε στη μεγάλη βελτίωση της αντοχής του στη φθορά, στην περαιτέρω βελτίωση της  πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα και στην οικονομία καυσίμου.

Η αντοχή στην φθορά και το κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα έχουν ενισχυθεί με την ανάπτυξη ενός ειδικού σχεδίου πέλματος. Το ελαστικό διαθέτει ώμους με βαθιές αυλακώσεις και γωνίες, που βελτιώνουν τη σταθερότητα και την απομάκρυνση του νερού, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην αποφυγή άνισης φθοράς.

Το BluEarth-Van RY55 είναι κατασκευασμένο από μια νέα χημική ένωση που περιλαμβάνει ένα τριπλό πολυμερές, για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του ελαστικού και την αντοχή σε ανομοιόμορφη φθορά και διοξείδιο του πυριτίου για την αύξηση της απόδοσης στην οικονομία καυσίμου και της πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα.

Το νέο ελαστικό, διαθέτει επίσης ένα ανανεωμένο προφίλ που παρέχει ένα βέλτιστο σχήμα στην επιφάνεια επαφής με το οδόστρωμα, με πιο ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης.

Η ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber Company ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Οκτώβριο του 1917 στην πόλη Yokohama της Ιαπωνίας. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να γνωρίσει τεράστια επιτυχία και να θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως.

Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ελαστικών στην οποία περιλαμβάνονται ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων, motorsport και OTR η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις απατήσεις των οδηγών.

Η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957.

Πηγή: ΥΟΚΟΗΑΜΑ

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο