Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΔεύτερος ο Dovi στο πρωτάθλημα

Δεύτερος ο Dovi στο πρωτάθλημα

Με ανάμικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε το Grand Prix της Αυστραλίας, στην πίστα του Philip Island, για τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Ο Ιταλός, ενώ μονομαχούσε ακόμα και για μία θέση στο βάθρο, με την έναρξη του τελευταίου γύρου έκανε ένα οδηγικό λάθος και έχασε τέσσερις θέσεις, για να τερματίσει τελικά στην έβδομη. Παρά την απογοήτευση, οι 9 βαθμοί που κέρδισε είναι αρκετοί για να του εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, με μόλις δύο αγώνες να απομένουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ντόβι κατακτά τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

O Ντανίλο Πετρούτσι, δεύτερος αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του λίγο μετά τη δεύτερη στροφή του πρώτου μόλις γύρου και είχε μία πτώση που τον εξανάγκασε σε πρόωρη εγκατάλειψη.

Στις τρεις πρώτες θέσεις στο Grand Prix της Αυστραλίας τερμάτισαν οι Μάρκεθ, Κράτσλοου και Μίλλερ.

Μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα, ο Ντοβιτσιόζο είναι και μαθηματικά δεύτερος στο πρωτάθλημα αναβατών, ενώ ο Πετρούτσι παραμένει στην 5η θέση με 169. Η Ducati παραμένει στη 2η θέση στους κατασκευαστές ενώ η Mission Winnow Ducati είναι πρώτη στις ομάδες.

Επόμενος αγώνας το Grand Prix της Μαλαισίας, το τριήμερο 1-3 Νοεμβρίου.

Πηγή: Ducati

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο