Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΣτο βάθρο Ντοβιτσιόζο και Ducati στο GP Μαλαισίας

Στο βάθρο Ντοβιτσιόζο και Ducati στο GP Μαλαισίας

Ένα ακόμη βάθρο για τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο, που τερμάτισε στην 3η θέση με τη Ducati του στο GP Μαλαισίας, που χαρακτηρίστηκε από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν στο Sepang International Circuit.

GP Μαλαισίας DUCATIΜε το αποτέλεσμα αυτό η Ducati ισοφαρίζει την επίδοση των 16 συνολικά θέσεων στο βάθρο σε μία σεζόν, που είχε πετύχει το 2007, όταν η ιταλική ομάδα είχε κερδίσει τόσο το πρωτάθλημα οδηγών, με τον Αυστραλό Κέισι Στόνερ όσο και των κατασκευαστών.

Αν και εκκίνησε από την 4η σειρά του grid, ο Ντόβι βρέθηκε στην 4η θέση με τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου, για να περάσει στην 3η τρεις γύρους αργότερα, την οποία και υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος, με στρατηγικά άψογη οδήγηση.

O Ντανίλο Πετρούτσι, δεύτερος αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, έχοντας εκκινήσει από την 3η σειρά του grid, τερμάτισε τελικά ένατος.

Στις τρεις πρώτες θέσεις στο GP Μαλαισίας τερμάτισαν οι Βινιάλες, Μάρκεθ και Ντοβιτσιόζο.

GP Μαλαισίας DUCATIΜετά και το χθεσινό αποτέλεσμα, η Ducati περιμένει με ανυπομονησία τον επόμενο, τελευταίο αγώνα της σεζόν. Η ιταλική μάρκα παραμένει στη 2η θέση στους κατασκευαστές, ένα βαθμό πάνω από τη Yamaha ενώ η Mission Winnow Ducati είναι πρώτη στις ομάδες.

Όσον αφορά στους αναβάτες, το ενδιαφέρον για τη Ducati περιορίζεται στο αν ο Πετρούτσι θα καταλάβει την 5η θέση στο πρωτάθλημα αναβατών. Ο Ιταλός με 176 έχει ένα προβάδισμα 4 βαθμών έναντι του Κουαρταραρό, που ακολουθεί.

Τελευταίος αγώνας της σεζόν το Grand Prix της Βαλένθια, το τριήμερο 15-17 Νοεμβρίου.

Πηγή: Ducati

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο