Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΠεριβαλλοντικό βραβείο για τη Nissan North America

Περιβαλλοντικό βραβείο για τη Nissan North America

Η Nissan North America τιμήθηκε από την Tennessee Valley Authority (TVA) με το βραβείο TVA Carbon Reduction Award, αναφορικά με τη βελτίωση των επιπτώσεων άνθρακα στις παραγωγικές της εγκαταστάσεις, για το 2018.

Nissan North America 0Η αναγνώριση και το βραβείο είναι αποτέλεσμα πολυετούς προσπάθειας της Nissan για την κάλυψη των ενεργειακών της αναγκών, με πηγές χαμηλότερων εκπομπών άνθρακα.

Το βραβείο με το οποίο η TVA ξεκίνησε το 2018  να αναγνωρίζει επιχειρήσεις που εξυπηρετούνται από τοπικές εταιρείες ηλεκτροπαραγωγής, αποδίδεται σε δύο κατηγορίες : στις Χαμηλότερες Εκπομπές Άνθρακα και στις πιο Βελτιωμένες Εκπομπές Άνθρακα.

Η Nissan συνεργάστηκε στενά με την TVA και την Middle Tennessee Electric,  τοπική εταίρο της σε θέματα διανομών, για να υλοποιήσει τις προσπάθειές της ως προς τη μείωση των εκπομπών άνθρακα.

Τα στοιχεία της Nissan έδειξαν ότι ο ρυθμός εκπομπών CO2 του 2018 ήταν χαμηλότερος από τους εθνικούς και περιφερειακούς μέσους όρους του σημερινού E-GRID (έτος 2017) στις Η.Π.Α.

Πηγή: Nissan 

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο