Η αγωνιστική χρονιά θα κλείσει με τον 4ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2019 και το Hellenic Time Trial Challenge 2019 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου.

Ο έντονος συναγωνισμός είναι εγγυημένος, αφού η τελική κατάταξη στις περισσότερες από τις κατηγορίες του αναγεννημένου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2019 θακαθοριστεί από όσα θα συμβούν σε αυτή την τελευταία συνάντηση του θεσμού, στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Εκεί θα δώσουν το «παρών» τα θηρία της Formula Saloon, τα πολλά και διαφορετικά αγωνιστικά των Ομάδων Ν, Α, R και Ε, τα Skoda Fabia του πολύ ανταγωνιστικού ΣΟΑΑ Ενιαίου και τα πολύ εντυπωσιακά Ιστορικά.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι κόντρες για τις κατηγορίες Stock, Sport και Extremeτου επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge 2019.

Ο αγώνας αυτός είναι ο τελευταίος για τη SuperSeason 2018-2019και θα αναδείξει τον Υπερπρωταθλητή κάθε κατηγορίας, με τους νικητές να κερδίζουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα του 2020 –κάτι που ισχύει τόσο για τους οδηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όσο και για εκείνους του HTTC. Ο αγώνας διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής με την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ.

Πριν από το Σαββατοκύριακο του αγώνα, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθείστην πίστα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος, ο οποίος είναι υποχρεωτικός για όλα τα αυτοκίνητα. Οι ομάδες θα μπορούν από την Παρασκευή να διαμορφώσουν το χώρο τους στα pits και να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους να διανυκτερεύσουν στην πίστα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί μ ε την υποστήριξη των εταιριών Skag, Puma, UnderArmour, Loux, Axotechniki, A. MakrisA.E., Ρεκτιφιέ Original και LineaSport. Παράλληλα, το ξενοδοχείο IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μείνουν σε απόσταση 20 km από την πίστα, στο Αλεποχώρι, στην προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο το Σάββατο. Με κάθε κράτηση προσφέρεται και μία επιπλέον δωρεάν διανυκτέρευση για την Παρασκευή. Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6932428989 και 2105770879.

Η αντίστροφη μέτρηση για το απολαυστικό Σαββατοκύριακο που θα κλείσει την αγωνιστική χρονιά, έχει αρχίσει!

Πρόγραμμα

Υποχρεωτική ενημέρωση αγωνιζομένωνΣάββατο 7 / 12 / 201909:30Γραμματεία Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων
Έναρξη  Ελευθέρων δοκιμώνΣάββατο 7 / 12 / 201910:15
Έναρξη Warm UpΚυριακή 8 / 12 / 2019  9:00
Έναρξη 1ου αγώναΚυριακή 8 / 12 / 201911:00
Tελικός Τεχνικός ΈλεγχοςΚυριακή 8 / 12 / 2019 μετά το τέλος κάθε κατηγορίας
Δημοσίευση αποτελεσμάτωνΜετά το τέλος και της τελευταίας κατηγορίαςΓραμματεία Αυτοκινητοδρόμιο   Μεγάρων
Απονομή Επάθλων30’ μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτωνΑυτοκινητοδρόμιο  Μεγάρων

Πηγή: ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α