Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ Hyundai CRADLE Πεκίνου ολοκληρώνει το Παγκόσμιο Δίκτυο Καινοτομίας

Η Hyundai CRADLE Πεκίνου ολοκληρώνει το Παγκόσμιο Δίκτυο Καινοτομίας

Το Hyundai Motor Group ολοκλήρωσε τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου καινοτομίας με την ίδρυση της Hyundai CRADLE Beijing.

Με γραφεία στη Σεούλ, το Βερολίνο, το Τελ Αβίβ και τη Silicon Valley, το γραφείο της Κίνας είναι το πέμπτο κέντρο στο δίκτυο της CRADLE, το οποίο εξερευνά για να αξιοποιήσει διάφορες ευκαιρίες καινοτομίας και επιχειρηματικά μοντέλα στην Κίνα συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του HMG.

Η Hyundai CRADLE αποτελεί μια καινοτόμο επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου, επενδύει εκτεταμένα σε ανερχόμενες επιχειρήσεις παγκοσμίως και δημιουργεί συνεργασίες που ενισχύουν την ανάπτυξη μελλοντικών υπηρεσιών, συστημάτων και συμπληρωματικών ερευνητικών ευκαιριών.

Η CRADLE Beijing θα προωθήσει επιχειρηματικές και επενδυτικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες ICT, start-ups επιχειρήσεις, κυβερνητικά ιδρύματα, βασικά πανεπιστήμια, επενδυτικούς οργανισμούς και άλλους στρατηγικούς εταίρους στην Κίνα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην παγκόσμια προσπάθεια για την προώθηση της «διασπαστικής καινοτομίας».

Η Κίνα αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων παγκοσμίως και έχει τις περισσότερες start-ups επιχειρήσεις στον κόσμο, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για το πέμπτο γραφείο CRADLE της Hyundai Motor Group. Το Πεκίνο είναι επίσης η γενέτειρα της πολιτικής για την καινοτομία.

Το Hyundai Motor Group είχε και στο παρελθόν συνεργασίες τεχνολογίας στην Κίνα. Το 2018, συν-δημοσίευσε με το Πανεπιστήμιο Tsinghua σχέδια για ένα fund υδρογόνου, ενώ τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους επένδυσε στην Deep GLINT, μια πολλά υποσχόμενη κινεζική AI start up επιχείρηση.

Πηγή: Hyundai

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο