Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςDirt Games Grand Final - 15 Δεκεμβρίου

Dirt Games Grand Final – 15 Δεκεμβρίου

Μετράμε αντίστροφα για τον 6ο και τελευταίο γύρο του EKO Racing Dirt Games για το 2019, με τους τίτλους στις κατηγορίες των 600 και 750 κ.εκ. να αναζητούν τους κατόχους τους.

Ο πραγματικός αγώνας είναι προγραμματισμένος για σήμερα, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, αλλά χτες οι πρωταγωνιστές του θεσμού είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες τους δοκιμές πριν τη μεγάλη μάχη.

Η ομάδα του Dirt Games διοργάνωσε Trackday, στο οποίο όσοι επιθυμούσαν μπορούσαν να λάβουν μέρος και να δοκιμάσουν τις αγωνιστικές τους κατασκευές σε πανομοιότυπες συνθήκες με αυτές που θα συναντήσουν στον σημερινό αγώνα.

Αρχικά το Σάββατο, μπορεί ο καιρός να τρόμαξε αρκετούς, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε αισθητά με αποτέλεσμα οι οδηγοί να πάρουν μία γεύση από τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν αύριο. Αρχικά, τόσο η βρεγμένη άσφαλτος, αλλά ακόμα περισσότερο η λάσπη στο χωμάτινο μέρος της διαδρομής δυσκόλεψαν τους οδηγούς.

Όμως, στη συνέχεια της διαδικασίας η κατάσταση βελτιώθηκε αισθητά με αποτέλεσμα να κατέβουν σημαντικά οι χρόνοι.

Με τη γλώσσα των αριθμών, τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας πραγματοποίησε στην 4η και τελευταία του προσπάθεια ο Παναγιώτης Ρουστέμης. Ο ταχύτατος νεαρός οδηγός με το Planet Kartcross Kamikaz 3 έδειξε τις διαθέσεις του, αφού μαζί με τον Γιώργο Ζυμαρίδη θα διεκδικήσουν τον τίτλο στην κατηγορία των 600 κ.εκ.

Dirt games 2019Ο κάτοχος του κυπέλλου τα δύο τελευταία χρόνια με το La Base RX-01 ακολούθησε δεύτερος σε κοντινή απόσταση. Είναι δεδομένο ότι οι δύο τους θα ξεχωρίσουν και η σημερινή μεταξύ τους μονομαχία αναμένεται συναρπαστική!

Την πρώτη τριάδα στην κατηγορία των 600 κ.εκ. έκλεισε ο 18χρονος Ισπανός Diego Varela, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με τους χρόνους του, ενώ ιδιαίτερα ανταγωνιστικός ήταν και ο Ιταλός Πρωταθλητής Marcello Gallo.

Στην κατηγορία των 750 κ.εκ., ο Χαράλαμπος Γαζετάς με το Speedcar XTrem δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί, αφού ήταν ταχύτερος έναντι του αντιπάλου του για τον τίτλο Γιώργο Γεωργίου με το Semog Bravo.

Dirt games 2019Ανάμεσα στις ευχάριστες εκπλήξεις και παρουσίες του αγώνα, ήταν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Πρωταθλητής Drift Χρήστος Χαντζαράς. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος με την Εθνική Ελλάδος στο Euro 2004 έδειξε να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του Speedcar XTrem, αλλά και να απολαμβάνει την εμπειρία.

Ο Χαντζαράς από την πλευρά του, μπορεί να μην τέθηκε αντιμέτωπος με το χρονόμετρο, αλλά σίγουρα εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με την ταχύτητα και τα περάσματα του. Μάλιστα, ο Έλληνας Πρωταθλητής Drift θα βρεθεί σήμερα στην πίστα για να χαρίσει πλούσιο θέαμα στους φίλους του αυτοκινήτου που θα βρεθούν στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Οι εκλεκτές παρουσίες και ο έντονος συναγωνισμός που αναμένεται σε όλες τις κατηγορίες αποτελούν δέλεαρ για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού έτσι ώστε να βρεθούν σήμερα στα Μέγαρα. Θυμίζουμε, ότι ο αγώνας ξεκινάει στις 10:00 πμ, ενώ το εισιτήριο εισόδου κοστίζει 10 ευρώ, με το οποίο αυτομάτως μπαίνετε σε κληρώσεις για πολλά δώρα!

Πηγή: DirtGames

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο