Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΤελετή ένταξης στο Λιμενικό Σώμα με 54 Nissan NAVARA

Τελετή ένταξης στο Λιμενικό Σώμα με 54 Nissan NAVARA

Στην άμεση ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος με 54 περιπολικά οχήματα του κορυφαίου Pick-Up Nissan NAVARA, προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής.

Η συγκεκριμένη αγορά των 54 περιπολικών NAVARA, συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και από Εθνικούς Πόρους.

Στην τελετή ένταξης, παρέστη σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προεξάρχοντος του Υπουργού, κυρίου Ιωάννη Πλακιωτάκη, καθώς και η ανώτατη ηγεσία του Λιμενικού Σώματος.

Από την πλευρά της Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, παρέστη ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Τάκης Θεοχαράκης.

Τα συγκεκριμένα οχήματα, με την κορυφαία ποιότητα και τις δυνατότητές τους, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή: Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο