Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ CUPRA ξεκινάει τις προ-κρατήσεις για το νέο της αγωνιστικό αυτοκίνητο TCR

Η CUPRA ξεκινάει τις προ-κρατήσεις για το νέο της αγωνιστικό αυτοκίνητο TCR

Η CUPRA καινοτομεί για ακόμη μία φορά στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την πρώτη πλατφόρμα προ-κρατήσεων για ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού. Καθώς η CUPRA έχει στο DNA της το αγωνιστικό πνεύμα και αποτελεί μία σύγχρονη μάρκα, η κίνηση αυτή ενώνει τον κόσμο των αγώνων με αυτόν της καινοτομίας.

Οι πελάτες μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το CUPRA Leon Competición στο σύστημα προ-κρατήσεων (https://prebooking.cupraofficial.com) από τώρα και οι παραδόσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, θα ξεκινήσουν από τον Απρίλιο του 2020.

Το τελευταίο αγωνιστικό αυτοκίνητο TCR θα βασιστεί στην επόμενη γενιά του CUPRA Leon το οποίο επίσης θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, αποδεικνύοντας τη σχέση της μάρκας με τους δρόμους και την πίστα. Το CUPRA Leon Competición διαθέτει νέο αμάξωμα CUPRA βοηθώντας το αγωνιστικό αυτοκίνητο με νέα, βελτιωμένη, αεροδυναμική του απόδοση.

Επίσης, επωφελείται από μία πλήρως κινηματική γεωμετρική ρύθμιση και στους δύο άξονες που χρησιμοποιούν ελαφριά εξαρτήματα για τη βελτίωση της κατανομής βάρους ενώ το κιβώτιο μετάδοσης έχει βελτιωθεί καθιστώντας το πιο στιβαρό.

Η καρδιά του οχήματος, ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2.0 λίτρων, έχει δει τις επιδόσεις του να αυξάνονται, κάνοντάς τον ακόμη πιο ανταγωνιστικό ενώ το CUPRA Leon Competición ενσωματώνει μία 100% αγωνιστική ηλεκτρονική αρχιτεκτονική διαχείριση CUPRA που είναι πλήρως εξατομικευμένη.

Το CUPRA Leon Competición  είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που ενσωματώνει την μάρκα CUPRA κι είναι έτοιμο να κατακτήσει οποιαδήποτε πίστα. Η δυνατότητα προ-κράτησης του αγωνιστικού αυτοκινήτου φέρνει μία νέα διάσταση και ευκαιρία για τους πελάτες.

Η ανάπτυξη του νέου αγωνιστικού αυτοκινήτου TCR βρίσκεται στην τελευταία του φάση και οι δοκιμές στην πίστα ξεκίνησαν ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο με διαφορετικές αξιολογήσεις σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία.

Το αυτοκίνητο του πρωταθλητή

Έπειτα από τη συμμετοχή της σε περισσότερους από 160 αγώνες σε παγκόσμια, ηπειρωτικά και εθνικά πρωταθλήματα και σειρές φέτος, η CUPRA είναι για ακόμη μία φορά η μάρκα με τις περισσότερες νίκες, 70 στο σύνολο.

Το CUPRA Leon Competición θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις αρχές του 2020.

Πηγή: Cupra

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο