Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΤο Jeep Wrangler “4x4 Of The Year”

Το Jeep Wrangler “4×4 Of The Year”

Διάσημο για τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες του, το Jeep Wrangler, αναγνωρίστηκε για ακόμα μία φορά στα πλαίσια των βραβείων “4x4 Of The Year” του βρετανικού εντύπου 4x4 Magazine ως το απόλυτο όχημα της κατηγορίας.

Οι κριτές υπέβαλαν το αμερικανικό μοντέλο, καθώς και μοντέλα του ανταγωνισμού σε σειρά ακραίων δοκιμασιών, όπου το Wrangler δεν δυσκολεύτηκε να αποδείξει την ανωτερότητα του.

Πέρα από το στιβαρό πλαίσιο, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τις μεγάλες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, το Jeep Wrangler διαθέτει στο «οπλοστάσιο» του μια σειρά χαρακτηριστικών που του επιτρέπουν να κινείται με ασφάλεια στα πλέον δύσβατα εδάφη.

Ανάλογα με την έκδοση διαθέσιμα είναι δύο συστήματα τετρακίνησης με κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού, διαφορικά με ηλεκτρική εμπλοκή, εμπρός αντιστρεπτική ράβδος με ηλεκτρονική απενεργοποίηση, κ.α.

Το σύνολο συμπληρώνουν οι κινητήρες βενζίνης των 2.0 λίτρων (272hp) και diesel των 2.2 λίτρων (200hp) που χάρη στην υψηλή ροπή και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων συμβάλουν στις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου, του οποίου όλες οι εκδόσεις έχουν την πιστοποίηση Trail Rated.

Τέλος τα αφαιρούμενα τμήματα του αμαξώματος και της οροφής του Wrangler, αλλά και το αναδιπλούμενο εμπρός παρμπρίζ επιτρέπουν στον οδηγό και τους επιβάτες να έχουν άμεση επαφή με το περιβάλλον.

Κάθε χρόνιο οι ειδικοί του 4×4 Magazine, ενός εκ’ των πλέων αναγνωρισμένων εντύπων για τετρακίνητα οχήματα στον κόσμο, δοκιμάζουν εντός και εκτός δρόμου τα οχήματα πριν απονείμουν τα βραβεία που αποτελούν μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την κατηγορία των off-road οχημάτων.

Πηγή: Jeep

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο