Νέο SEAT Leon – 28 Ιανουαρίου η αποκάλυψη

seat_leon_01

Το νέο SEAT Leon είναι σχεδόν εδώ. Το νεότερο μοντέλο της μάρκας έρχεται με μία ισχυρή σχεδιαστική εξέλιξη ενώ διατηρεί παράλληλα την «ψυχή» που αντιπροσωπεύει κάθε γενιά Leon. Η σχεδιαστική του φιλοσοφία συνδέεται τέλεια με τις αξίες της μάρκας SEAT.

SEAT LeonΗ νέα γενιά SEAT Leon ξεχωρίζει χάρη στις βελτιωμένες συνολικά διαστάσεις, την έντονη εμπρόσθια σχεδίαση, τις λείες σχεδιαστικές γραμμές και το πίσω μέρος του οχήματος που δίνει την αίσθηση γλυπτού.

Η βάση για την ισχυρή σχεδιαστική γραμμή του οχήματος είναι η εξελιγμένη πλατφόρμα MQB Evo, που έδωσε ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της σχεδιαστική ομάδας ενώ οι νέες αυξημένες διαστάσεις του, τόσο για την πεντάθυρη όσο και για την Sportstourer έκδοση, προσδίδουν μία βελτιωμένη αίσθηση των αναλογιών στη σχεδίαση της νέας γενιάς του μοντέλου.

seat_leon_02Οι επιφάνειες του νέου SEAT Leon έχουν εξελιχθεί δίνοντας μια πιο κομψή σχεδίαση με περισσότερες αποχρώσεις στον χρωματικό τόνο του οχήματος όταν το φως χτυπάει και μετατοπίζεται πάνω στο αμάξωμα. Αυτό το χαρακτηριστικό οδηγεί σε ένα όχημα με μεγαλύτερη τρισδιάστατη προσέγγιση και πολυεπίπεδη, μεταβαλλόμενη αισθητική.

Το πίσω μέρος του νέου SEAT Leon ενισχύεται από τον κατά μήκος φωτισμό LED. Τόσο το σύστημα φωτισμού όσο και το spoiler δημιουργούν γραμμές που δίνουν την αίσθηση της ταχύτητας ακόμα και όταν το όχημα είναι ακινητοποιημένο.

seat_leon_03Η νέα σχεδίαση του SEAT Leon προέκυψε από τη δημιουργική σχέση μεταξύ εξέλιξης και
επανάστασης, προσθέτοντας τόλμη και ισχυρό, αλλά παράλληλα εκλεπτυσμένο, χαρακτήρα.
Το νέο SEAT Leon σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της SEAT στο Martorell.

Το πολύ-αναμενόμενο νέο Leon θα είναι το ασφαλέστερο και το πιο συνδεδεμένο όχημα της
μάρκας, θα επωφελείται από ηλεκτροκινητήρες και από μία δελεαστική σχεδίαση, αλλά για την ώρα κρατάμε το βλέμμα μας στη σχεδίαση του πίσω μέρους του μέχρι την αποκάλυψη του νέου μοντέλου της τέταρτης γενιάς στις 28 Ιανουαρίου.

Πηγή: SEAT