Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΤο ‘UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia’ επιστρέφει στο 2020

Το ‘UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia’ επιστρέφει στο 2020

Η Kia Motors Corporation και η UEFA ανακοίνωσαν σήμερα πως η καμπάνια UEFA Europa League Trophy Tour θα επιστρέψει για το 2020, μετά από μια θριαμβευτική πρώτη σεζόν το 2019.

Από το Φεβρουάριο έως το Μάιο, η διοργάνωση UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia θα επισκεφθεί πολλές ευρωπαϊκές πόλεις για να συγκεντρώσει ποδοσφαιρικά παπούτσια για πρόσφυγες. Στο trophy tour 2019, είχαν συνολικά συγκεντρωθεί από οπαδούς σε όλη την Ευρώπη 1.052 ζευγάρια ποδοσφαιρικών παπουτσιών.

 Η διοργάνωση της UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia θα επισκεφτεί επτά ευρωπαϊκές πόλεις: τις Φρανκφούρτη, Βαρκελώνη, Ρώμη, Γενεύη, Μάντσεστερ, Άμστερνταμ και Βαρσοβία.

Η περιοδεία θα δώσει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την ήπειρο την ευκαιρία να συναντήσουν τους θρύλους του αθλήματος σε κεντρικά σημεία των πόλεων, σε τοπικούς ερασιτεχνικούς συλλόγους, καθώς και σε σχολεία. Οι οπαδοί θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν το εμβληματικό τρόπαιο της UEFA Europa League.

Μέσω της διοργάνωσης του UEFA Europa League Trophy Tour, οι φίλαθλοι και οι παίκτες όλων των ηλικιών θα ενθαρρυνθούν να χαρίσουν ζευγάρια ποδοσφαιρικών παπουτσιών στο πλαίσιο της εκστρατείας #PassThemOn.

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Παιδιών της UEFA, τα ποδοσφαιρικά παπούτσια θα μεταφερθούν στο στρατόπεδο προσφύγων Za’atari στην Ιορδανία και θα δοθούν σε νεαρούς Σύριους πρόσφυγες για να τους δώσουν τη δυνατότητα να παίζουν το άθλημα που αγαπούν.

Κάθε οπαδός που θα χαρίσει ένα ζευγάρι σε όλες τις πόλεις του Trophy Tour θα έχει την δυνατότητα να κερδίσει εισιτήρια για τον τελικό της UEFA Europa League στο Gdansk της Πολωνίας στις 27 Μαΐου. Οι δωρεές μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε στάδιο της διοργάνωσης UEFA Europa League, καθώς και σε επιλεγμένες αντιπροσωπείες της Kia σε κάθε συμμετέχουσα χώρα.

Ο Άγγλος σταρ του ποδοσφαίρου Michael Owen έχει προσχωρήσει στην εκστρατεία #PassThemOn 2020 ως παγκόσμιος πρεσβευτής για το UEFA Europa League 2020 Driven by Kia και θα είναι παρόν στο Ίδρυμα για τα Παιδιά και την Kia στο στρατόπεδο προσφύγων Za’atari στην Ιορδανία τον Ιούλιο, για να παραδώσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Η διοργάνωση της UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia ξεκινά στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 16 Μαΐου, πριν από τον τελικό της UEFA Europa League στο Gdansk της Πολωνίας στις 27 Μαΐου.

Πρόγραμμα UEFA League Trophy Tour – Driven by Kia:

  • Φρανκφούρτη, Γερμανία: 7 – 8 Φεβρουαρίου
  • Βαρκελώνη, Ισπανία: 21 Φεβρουαρίου
  • Σαλόνι Γενεύης, Ελβετία: 3 – 11 Μαρτίου #PassThemOn showcase
  • Ρώμη, Ιταλία: 13 – 14 Μαρτίου
  • Άμστερνταμ, Ολλανδία: 27 – 28 Μαρτίου
  • Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο: 1 – 2 Μαΐου
  • Βαρσοβία, Πολωνία: 15 – 16 Μαΐου

 Πηγή: Kia

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο