Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΠρόγραμμα Citroen Comfort Days μέχρι 29 Φεβρουαρίου

Πρόγραμμα Citroen Comfort Days μέχρι 29 Φεβρουαρίου

Με το πρόγραμμα Citroen Comfort Days, η Citroen φροντίζει να κάνει τις επιθυμίες των υποψήφιων πελατών της πραγματικότητα και την καθημερινότητά τους πιο άνετη! H Citroen πιστή στην εταιρική της υπογραφή Inspired By You, εμπνέεται από τους πελάτες της και τις ανάγκες τους!

Η διαφορετικότητα αναγκών των υποψήφιων αγοραστών, ανάλογα την κατηγορία αυτοκινήτου, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αγοράς που προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων, ώστε να αποκτήσουν άνετα το αγαπημένο τους μοντέλο και να ζήσουν την πρωτοποριακή άνεση Advanced Comfort, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Από σήμερα και μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, η νέα γενιά SUV, το C3 AIRCROSS και το μοναδικό C5 AIRCROSS, είναι διαθέσιμα με το προνομιακό πρόγραμμα ανταλλαγής “Citroen Comfort Daysκαι 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!

Επίσης, τα υπόλοιπα μοντέλα της ανανεωμένης γκάμας της Citroen, το C1, το C3, το C4 CACTUS, το C4 Spacetourer, το Grand C4 Spacetourer, το C-Elysée, το νέο Berlingo και το Spacetourer διατίθενται με πληθώρα επιλογών απόκτησης, σε ειδικές τιμές και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!

Παράλληλα η Citroen σας δίνει τη δυνατότητα χρήσης ευέλικτων και άκρως δελεαστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης για την απόκτηση  νέου αυτοκινήτου, τα οποία ανάλογα με το μοντέλο προσφέρουν πολύ χαμηλή μηνιαία δόση με 0% προκαταβολή, ή με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων!

Με τη νέα γκάμα αυτοκινήτων της Citroen ανακαλύπτετε την ομορφιά της περιπέτειας σε κάθε σας διαδρομή. Μπορείτε να διαπιστώσετε ό,τι όταν η απόλαυση εστιάζει στην οδήγηση, επιθυμείτε όλο και περισσότερες αφορμές για να χαρείτε όλα τα πλεονεκτήματα των μοντέλων της Citroen.

Μοντέλα που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μοναδική εμπειρία στον οδηγό και την απόλυτη άνεση Advance Comfort που μόνο η Citroën μπορεί να προσφέρει.

Το πρόγραμμα Citroen Comfort Days ισχύει έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

Πηγή: Citroën

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο