Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΕπίσημη Παρουσίαση της ομάδας Repsol Honda για το MotoGP 2020 - Δηλώσεις

Επίσημη Παρουσίαση της ομάδας Repsol Honda για το MotoGP 2020 – Δηλώσεις

Ο Marc Marquez και ο νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία Alex Marquez αποκάλυψαν τα χρώματα της Honda RC213V MotoGP του 2020 στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, λίγες μέρες πριν τις πρώτες επίσημες δοκιμές για τη νέα χρονιά.

Συμμετέχοντας στην παρουσίαση των Honda CRF1100L Africa Twin Adventure Sports και Honda Rebel, ο Marc και ο Alex έτυχαν θερμής υποδοχής στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ινδονησίας. Τους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές πλαισίωσαν ο Toshiyuki Inuma, President Director PT Astra Honda Motor, ο Tetsuhiro Kuwata, HRC Director – General Manager Race Operations και ο Alberto Puig, Repsol Honda Team Manager.

hondaΑφού κατέκτησε το ρεκόρ των 25 τίτλων στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, αλλά και το τρίτο συνεχόμενο Triple Crown στην κορυφαία κατηγορία των αγώνων μοτοσικλέτας, η ομάδα Repsol Honda στοχεύει σε μία ακόμα δυνατή χρονιά καλωσορίζοντας στην ομάδα τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της κατηγορίας Moto2, Alex Marquez.

Με 309 νίκες στη μεγάλη κατηγορία, η Honda έχει καθιερωθεί ως η κυρίαρχη δύναμη στα Grand Prix, ενώ η ομάδα εργάστηκε εντατικά κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ώστε να εξασφαλιστεί και για το 2020 μία αντίστοιχα επιτυχημένη πορεία.

Ο Marc Marquez και ο Alex Marquez θα ξεκινήσουν τώρα τις τελικές προετοιμασίες τους για τις δοκιμές στη Sepang (07 – 09 Φεβρουαρίου), όπου η RC213V θα εμφανιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα του 2020 σε πίστα. Τέλος, η σεζόν του 2020 στο MotoGP™ ξεκινά υπό το φως των προβολέων στο Κατάρ (06 – 08 Μαρτίου)

Marc Marquez

Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP

motogp 2020 0 «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι ξανά στην Ινδονησία, η ατμόσφαιρα εδώ είναι μοναδική και είναι υπέροχο να ξεκινάμε την προσπάθειά μας για το 2020. Οι παρουσιάσεις που έχουμε είναι πάντα σημαντικές ώστε να μπορέσουμε να επανέλθουμε στους ρυθμούς της σεζόν. Ξεκινάμε τη νέα χρονιά όπως την προηγούμενη και όλες τις άλλες πριν από αυτή, απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να δουλέψουμε με την ομάδα Repsol Honda ώστε να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μαζί με την HRC και την Repsol έχουμε επιτύχει απίστευτα πράγματα και η συνέχιση αυτής της επιτυχίας αποτελεί για εμένα σημαντικό κίνητρο. Ανυπομονώ  να ξεκινήσω μία ακόμα σεζόν και να αγωνιστώ ξανά με την RC213V

Alex Marquez

Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto2

motogp 2020 10 «Αποτελεί προνόμιο να είσαι μέλος της οικογένειας της ομάδας Repsol Honda. Ήδη είχα μια μοναδική αίσθηση μπαίνοντας στο γκαράζ της ομάδας και δουλεύοντας με τους ανθρώπους της για πρώτη φορά,  και τώρα ερχόμενος σε επαφή με τον κόσμο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης – αισθάνομαι πραγματικά κομμάτι της Repsol Honda Team. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθω και να επιτύχω το 2020, αλλά είμαι αποφασισμένος να δώσω το καλύτερο, θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι και να μαθαίνω σε καθημερινή βάση και ευελπιστώ να έχουμε σιγά- σιγά μια εξαιρετική σεζόν.»

Tetsuhiro Kuwata

HRC Director – General Manager Race Operations Management Division

Έχοντας επιτύχει τους στόχους μας την προηγούμενη σεζόν κερδίζοντας και πάλι το Triple Crown, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την ομάδα μας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2020. Πέρσι ο Marc Marquez κέρδισε τον έκτο τίτλο του στο MotoGP, με την Honda να διασφαλίζει και το πρωτάθλημα Κατασκευαστών και εκείνο των Ομάδων. Ο Marc συνεχίζει κάθε χρόνο να σπάει τα ρεκόρ και ελπίζουμε ότι θα συνεχίζει να μας χαρίζει στο μέλλον πολλές ακόμα σπουδαίες στιγμές.

“Για το 2020 έχουμε έναν νέο αναβάτη καθώς ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στις κατηγορίες Moto2 και Moto3 Alex Marquez είναι μαζί μας. Ο Alex οδήγησε για εμάς το 2014 στην πρώτη μας σεζόν στην Moto3 και μαζί μπορέσαμε να πάρουμε τον τίτλο.

“Σε αυτούς τους δύο λαμπρούς αναβάτες αξίζουν τα καλύτερα εργαλεία ώστε να πετύχουν στη νέα σεζόν, και είναι αποστολή μας το καταστήσουμε αυτό εφικτό. Οι μηχανικοί μας στην Ιαπωνία και η ομάδα μας σε όλο τον κόσμο έχουν κάνει εντυπωσιακή δουλειά, και είμαι σίγουρος ότι θα επαναλάβουμε την επιτυχία και αυτή τη φορά.”

Πηγή: Honda

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο