Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΗ DS Automobiles δεύτερη στο βάθρου του E-Prix Mexico City

Η DS Automobiles δεύτερη στο βάθρου του E-Prix Mexico City

Η DS Automobiles, η πρωταθλήτρια Ομάδα που υπερασπίζεται τον τίτλο της, συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και τις παρουσίες στο podium, με το εξαιρετικό αποτέλεσμα που πέτυχε στο E-Prix του Mexico City.

Στον συναρπαστικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε εκεί, ο Πορτογάλος Antonio Felix Da Costa, τερμάτισε για δεύτερο αγώνα στη σειρά, στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Ο team-mate του και δις-πρωταθλητής, Jean-Éric Vergne, στον τερματισμό κατάφερε να βρεθεί στην 4η θέση.

Mark Preston, Επικεφαλής DS TECHEETAH:

“Αμφότεροι οι οδηγοί αλλά και ολόκληρη η ομάδα, έκαναν καταπληκτική δουλειά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού σαββατοκύριακου. Υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να δούμε και να βελτιώσουμε εν όψει του επόμενου αγώνα, αλλά σε γενικές γραμμές έχουν ένα πολύ δυνατό πακέτο αναφορικά με το αυτοκίνητο και τη δυναμική του, καθώς επίσης και δύο από τους ταχύτερους οδηγούς του Πρωταθλήματος. Θέλουμε να κάνουμε πολύ καλές εμφανίσεις στη συνέχεια και να συνεχίσουμε τη βαθμολογική συγκομιδή, ενώ δεν αποκλείω καθόλου την περίπτωση να καταφέρουμε στον επόμενο κιόλας αγώνα στο Marrakesh, την πρώτη νίκη της σεζόν.”

 Xavier Mestelan Pinon, Διευθυντής DS Performance:

“Η δεύτερη θέση σε δύο σερί αγώνες του ο Antonio και η 4η θέση του Jean-Éric Vergne στο Mexico, είναι μια πρώτης τάξης απόδειξη για την πολύ καλή απόδοση της ομάδας, αλλά και της τεχνολογίας Ε-Tense. Οι 30 πόντοι που κατέκτησαν οι οδηγοί μας, μας βάζουν και πάλι πολύ δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης των τίτλων και για φέτος. Το DS E-TENSE FE20 δούλεψε υποδειγματικά και αφήνει πολλές υποσχέσεις για τους εναπομείναντες αγώνες του Πρωταθλήματος. Τώρα, πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές στη βελτίωση των επιδόσεων κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών, προκειμένου να επανέλθουμε στις νίκες το συντομότερο δυνατό!”

Antonio Felix Da Costa, P2:

 “Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας! Νομίζω πως αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει στη συνέχεια, είναι να βελτιωθούμε στις κατατακτήριες δοκιμές, αφού το μονοθέσιό μας είναι πραγματικά εξαιρετικό. Απλά μέχρι στιγμής, προσωπικά δεν έχω καταφέρει να πάρω το 100% από τις δυνατότητές του. Οι δύο φορές σερί τερματισμών στο podium, είναι εξαιρετική επίδοση, αν και το έκανα πιο δύσκολο από όσο έπρεπε να είναι. Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ τον αγώνα και η ομάδα έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά και με βοήθησε πολύ η ιδανική διαχείριση της ενέργειας των μπαταριών. Είμαστε ακόμα στην αρχή και αισθάνομαι σε κάθε αγώνα, όλο και καλύτερα, οπότε το μέλλον αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό.”

Jean-Éric Vergne, P4:

“Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ καλός για την ομάδα, καθώς καταφέραμε να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς από όλες τις ομάδες στο Grid. Από αυτή την άποψη, το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό. Θα συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά και να δουλεύουμε σκληρά, προκειμένου να βρεθούμε πάλι στην 1η θέση της κατάταξης του Πρωταθλήματος.”

Πηγή: DS Automobiles

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο