Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΟι πρώτες εικόνες του νέου Hyundai i30

Οι πρώτες εικόνες του νέου Hyundai i30

Η Hyundai Motor αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του Νέου Hyundai i30 λίγο πριν την Παγκόσμια Πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2020.

Το Νέο i30 διαθέτει πλήθος σχεδιαστικών αναβαθμίσεων, όπως ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέους προβολείς LED, που προσφέρουν μια ισχυρότερη, πιο έντονη και πιο ελκυστική εμφάνιση.

hyundai 30 teaser (02)-Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν αφορούν στο μοντέλο N Line, όπου γίνονται αισθητά μερικά από τα πιο σημαντικά νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Ο ανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας και η νέα μάσκα με ανανεωμένο μοτίβο πλέγματος συνθέτουν την ευρύτερη και ισχυρότερη εμφάνιση του Νέου i30. Αυτά τα στοιχεία συμπληρώνονται από τους νέους προβολείς LED και τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας σε σχήμα V δημιουργώντας μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εικόνα του αυτοκινήτου.

Επιπρόσθετα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά για το Νέο i30 θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες που θα περιλαμβάνουν νέους πίσω προφυλακτήρες, πίσω φώτα και νέες ζάντες αλουμινίου 16”, 17” και 18”. Ο εσωτερικός σχεδιασμός έχει επίσης βελτιωθεί, με ένα νέο ψηφιακό σύστημα οργάνων και μεγαλύτερη οθόνη 10,25 ιντσών, μεταξύ άλλων αναβαθμίσεων.

Ταυτόχρονα με το Νέο i30, η Hyundai θα κυκλοφορήσει μια έκδοση N Line του δημοφιλούς i30 Wagon, που σημαίνει ότι το σπορ trim level της εταιρείας θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά για όλους τους τύπους αμαξώματος του i30.

Το Νέο i30 θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο του 2020. Περισσότερες λεπτομέρειες θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: Hyundai

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο