Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ εταιρεία ελαστικών ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. χορηγός στο 1st Padel Tournament 2020

Η εταιρεία ελαστικών ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. χορηγός στο 1st Padel Tournament 2020

Με το άθλημα του Padel να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα και στην Ελλάδα, η  Greek Padel Academy διεξάγει το 1ο της τουρνουά για το 2020 στις εγκαταστάσεις της, στον Άλιμο. Τη διοργάνωση υποστηρίζει η εταιρεία ελαστικών και γεωργικών μηχανημάτων ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, προσφέροντας στους πρωταθλητές της διοργάνωσης από ένα σετ ελαστικών των οίκων Yokohama και Lassa.

To πρόγραμμα του τουρνουά περιλαμβάνει:

  • Κατηγορία advanced men στις 6 –8 Μαρτίου
  • Λοιπές Κατηγορίες (intermediate mixed, advanced mixed, masters men, men over 45) στις 13-15 Μαρτίου
  • Κατηγορίες γυναικών στις 27-29 Μαρτίου

Greek Padel AcademyΤο άθλημα του Padel παίζεται ευρέως σε όλο τον κόσμο αλλά ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση παρουσιάζει στην Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία. Στην Αγγλία είναι επίσης αυξανόμενη η  δημοτικότητα του ως ένα οικογενειακό άθλημα, που παίζεται κυρίως σε clubs από άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Το παιχνίδι του Padel έχει παρομοιαστεί ως “τένις με τοίχους”. Είναι ένα άθλημα που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του τένις, του σκουός και της ρακέτας. Έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα, κυρίως λόγω της απλότητας αλλά και των ομοιοτήτων που παρουσιάζει με ήδη υπάρχοντα αθλήματα που χρησιμοποιούν ρακέτα.

Η Yokohama, με έναν αιώνα ιστορία στο χώρο των ελαστικών, είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο.

Με έδρα το Τόκυο της Ιαπωνίας και παραγωγικές μονάδες σε Ασία, Αμερική καθώς και Κέντρα Ανάπτυξης και Δοκιμών στην Ιαπωνία και στην Ταϋλάνδη, παράγει ελαστικά για όλες σχεδόν τις κατηγορίες οχημάτων. Από το 1957, η επίσημη αντιπροσώπευση και διανομή των ελαστικών Yokohama στην Ελλάδα, γίνεται με την εγγύηση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.

Στην κατηγορία των επιβατικών ελαστικών, η Yokohama παρουσιάζει το ES-32, ένα standard ελαστικό, βασισμένο στις τεχνολογίες BluEarth, που συνδυάζει εξοικονόμηση καυσίμου, υψηλή χιλιομετρική απόδοση και ασφάλεια, με χαμηλό επίπεδο εξωτερικού θορύβου.

Για τους οδηγούς που επιζητούν ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση αυτοπεποίθησης με ανώτερες επιδόσεις, αλλά και άριστες χιλιομετρικές αποδόσεις, τo AE51 BluEarth-GT της Yokohama, είναι η ιδανική απάντηση.

Με κορυφαίες διακρίσεις και με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων της σειράς ADVAN από τη Yokohama, καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς που επιζητούν σπορ επιδόσεις στο έπακρο.

Στην κατηγορία των SUV – 4X4, δεσπόζει το Geolandar A/T-S G015, ένα ελαστικό με εξαιρετική ελκτική πρόσφυση σε συνθήκες off-road, γεγονός που το καθιστά ιδανικό σύντροφο σε κάθε οδηγική περιπέτεια. Επιπλέον, το Geolandar A/T-S G015, διακρίνεται και για τα εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και θορύβου και σε συνθήκες on-road.

Για τα ελαφρά φορτηγά, η Yokohama προσφέρει το RY 55, ένα ισορροπημένο ελαστικό επαγγελματικών οχημάτων με υψηλή χιλιομετρική απόδοση και αντοχή, όπως και το WY-01, ένα ελαστικό για όλες τις εποχές με ελκτική πρόσφυση σε all weather συνθήκες.

H Lassa διαθέτει μια πλούσια εμπειρία 41 ετών στην κατασκευή ελαστικών, τόσο για επιβατικά όσο και για επαγγελματικά / αγροτικά οχήματα, με παραγωγικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, στην Τουρκία. Τα ελαστικά Lassa πληρούν στο έπακρο  όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την ποιότητα της κατασκευής τους, έχοντας κατακτήσει ήδη από το 1996 το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας (European Quality Grand Prize). Εκτός των προαναφερομένων, η ανταγωνιστική τους τιμή, τα καθιστά την πλέον ιδανική  επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή.

Η Lassa αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας κατασκευαστή ελαστικών, με εξαγωγή των προϊόντων της σε πάνω από 60 χώρες της Υφηλίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις δικές της παραγωγικές εγκαταστάσεις κατασκευάζονται και ελαστικά της Bridgestone.

Ανακαλύψτε και εσείς τα πλεονεκτήματα,  την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρουν τα ελαστικά των οίκων  Υokohama και Lassa,  στο https://www.njtgroup.gr/el/thae.html

Πηγή: Υokohama 

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο