Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΕπέκταση εργοστασιακής εγγύησης σε όλα τα μοντέλα της FCA

Επέκταση εργοστασιακής εγγύησης σε όλα τα μοντέλα της FCA

H FCA προχωρά στην επέκταση της εγγύησης όλων των αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, των οποίων η ισχύς λήγει κατά την περίοδο εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της κίνησης λόγω της πανδημίας του COVID-19.

FCA_ins+_GR_001

Η διάρκεια της επέκτασης είναι ένας μήνας μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων με βάση τις κυβερνητικές διατάξεις. Η παραπάνω επέκταση ισχύει τόσο για ήδη προγραμματισμένες επισκευές εγγύησης, καθώς και για νέες ανάγκες που πιθανώς θα προκύψουν στο παραπάνω διάστημα. 

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της FCA βρίσκεται στη διάθεση του κοινού το οποίο μπορεί να προγραμματίσει τις όποιες ανάγκες συντήρησης ή επισκευής του οχήματος του.

FCA_ins+_GR_003

Σε κάθε περίπτωση για την ταχύτερη εξυπηρέτηση συνιστάται η επικοινωνία του πελάτη με το σημείο εξυπηρέτησης (Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο).

Οι πληροφορίες επικοινωνίας είναι διαθέσιμες στις επίσημες ιστοσελίδες των μαρκών, ενώ σε κάθε περίπτωση το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (τηλ:800 11 500 800 από σταθερό χωρίς χρέωση και 210 99 88 542 από κινητό με αστική χρέωση) παραμένει στη διάθεση του κοινού.

FCA_ins+_GR_004

Με προτεραιότητα στην ασφάλεια του κοινού, αλλά και των εργαζομένων στα σημεία εξυπηρέτησης, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της FCA συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του με στόχο την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών του πελατών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθυνθεί και στις αντίστοιχες ιστοσελίδες των εταιρειών του ομίλου.

Πηγή: FCA

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο