Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΒραβείο καλύτερου μεσαίου SUV για το Peugeot 3008

Βραβείο καλύτερου μεσαίου SUV για το Peugeot 3008

Το Peugeot 3008 κατακτά αυτό το βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά, λόγω της ελκυστικής του σχεδίασης, των στυλάτων γραμμών του, των ιδιαίτερα λειτουργικών χαρακτηριστικών του, των μεγάλων χώρων του και της αξιοπστίας του στο δρόμο.

Η έρευνα “Driver Power” διεξάγεται από το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στη Μεγάλη Βρετανία, το Auto Express και αποτελεί την νούμερο 1 έρευνα ικανοποίησης πελατών.

PEUGEOT_3008PHEV_HY4_2019_010_FR

Η έρευνα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων να αξιολογήσουν το όχημά τους και τον κατασκευαστή του, στους εξής τομείς: πρακτικότητα, χώροι, οδηγική εμπειρία, ασφάλεια, αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής. Ο θεσμός “Driver Power” στη συνέχεια γνωστοποιεί τα αποτελέσματα στις εταιρείες αυτοκινήτων, σχετικά με την καλυτερη και τη χειρότερη εμπειρία του πελάτη απο το όχημα που κατέχει.

Ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού «Auto Express», Steve Fowler δήλωσε: «Το Peugeot 3008 εξακολουθεί να γοητεύει τους κατόχους. Το εξαιρετικό στυλ συναντά την στιβαρή ποιότητα κατασκευής και την υψηλή αξιοπιστία, ενώ η μερίδα κατόχων που αναφέρουν προβλήματα είναι αξιοσημείωτα χαμηλή, σχεδόν μηδενική! Ο εσωτερικός σχεδιασμός του 3008 είναι σαγηνευτικός, οι χώροι είναι μεγάλοι και έτσι, καθίσταται το ιδανικό οικογενειακό αυτοκίνητο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε που βραβεύεται ως το “καλύτερο μεσαίο SUV” και το δεύτερο “πιο ικανοποιητικό αυτοκίνητο” μεταξύ όλων των κατηγοριών»!

Το SUV Peugeot 3008 έχει ήδη κατακτήσει περισσότερα από 22 βραβεία στη Μεγάλη Βρετανία και πάνω από 70 Διεθνή βραβεία, μεταξύ των οποίων και το υπέρτατο βραβείο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2017.

Πηγή: Peugeot

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο