Έκλεστον: ‘ Ο Φέτελ και o Χάμιλτον θα μπορούσαν να κάνουν μια υπέρ-ομάδα’

Αν υπογράψει η Μερσέντες τον Σεμπάστιαν Φέτελ, τότε μαζί με τον Χάμιλτον θα φτιάξουν μια υπέρ-ομάδα σύμφωνα με το πρώην “αφεντικό” της F1, Μπέρνι Έκλεστον

Τον τελευταίο μήνα έκανε αίσθηση σε όλο τον κόσμο της F1 που ο Φέτελ δεν θα συνεχίσει με την Φεράρι την επόμενη σεζόν. Οι επιλογές του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή είναι λίγες και μια από τις ιδανικότερες θεωρείτε η Μερσέντες.

Για αυτό το σενάριο πήρε θέση ο Έκλεστον με δηλώσεις στο RTL, λέγοντας πως: ” Θα ήθελα να τον δω ( τον Φέτελ) στην Μέρσεντες. Θα ήθελα να τον δω να είναι team mate με τον Λιούις Χάμιλτον, θα ήταν καλό για την Formula 1, για το άθλημα και για τους ανθρώπους που το παρακολουθούν. Νομίζω πως μπορούν να συμβιώσουν χωρίς προβλήματα”.

Ο Έκλεστον συνέχισε λέγοντας πως: ” Δεν έχει να κάνει με τον εγωισμό του και οι δύο διαθέτουν σούπερ ταλέντο. Έτσι, θα φτιάξουν μια σούπερ ομάδα. Δεν νομίζω ο Λιούις να ανησυχεί για τίποτα και ξέρω πως ο Σεμπάστιαν θα ήθελε την ευκαιρία να αγωνιστεί με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο είναι απίθανο να συμβεί”.