Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ Volvo Car Hellas Χρυσός Χορηγός στο 5o Οικονομικό Forum Δελφών

Η Volvo Car Hellas Χρυσός Χορηγός στο 5o Οικονομικό Forum Δελφών

Στις προκλήσεις και τις δράσεις της επόμενης μέρας, μετά το φαινόμενο της πανδημίας που αλλάζει σταδιακά τον κόσμο, εστιάζει το 5ο Οικονομικό Forum των Δελφών (Delphi Economic Forum V), που ξεκίνησε την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020.

Το φετινό Forum με τίτλο “Η Επόμενη Μέρα” είναι ψηφιακό και οι περισσότερες συζητήσεις του θα μεταδίδονται σε ζωντανή σύνδεση από το Ζάππειο.

Η Volvo Car Hellas είναι Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης, στηρίζοντας έμπρακτα τη φετινή ατζέντα που περιλαμβάνει θέματα όπως οι προκλήσεις που τίθενται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τα συστήματα υγείας στην μετά-Covid-19 εποχή, ο κόσμος που αλλάζει και οι Γεωπολιτικές Εξελίξεις που διαμορφώνονται μετά την πανδημία, η επιτάχυνση της Ψηφιακής Μεταρρύθμισης στην Ελλάδα και τα βήματα για μια γρήγορη Οικονομική Ανάκαμψη στη χώρα μας στους τομείς των Επενδύσεων, των Αναπτυξιακών Έργων, των Υποδομών, της Ενέργειας, της Παιδείας, του Τουρισμού, καθώς και στον Αγροτικό τομέα.

Επιφανείς προσωπικότητες από όλο τον κόσμο θα τοποθετηθούν με ομιλίες στο συνέδριο το οποίο άνοιξε με την ομιλία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης επίσης θα τιμήσει το Forum σε μία σημαντική συζήτηση με τον ιστορικό Niall Ferguson, την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 17.15μμ.

Το πρόγραμμα εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου και θα μεταδοθεί στο delphiforum.gr. H παρακολούθηση του online Forum είναι ελεύθερη με εγγραφή.

Πηγή: Volvo

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο