Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΜπότας: «Η Μερσέντες δεν έχει στα πλάνα της τον Φέτελ για την...

Μπότας: «Η Μερσέντες δεν έχει στα πλάνα της τον Φέτελ για την επόμενη σεζόν»

Ο Βάλτερι Μπότας επεσήμανε πως η Μερσέντες του διαβεβαίωσε ότι δεν έχει πρόθεση να υπογράψει τον Σεμπάστιαν Φέτελ για την επόμενη σεζόν.

Ο Φέτελ δεν θα συνεχίσει με την Φερράρι στην επόμενη σεζόν και αυτό το γνωρίζουμε από αρχές Μαϊού. Το όνομα του Γερμανού πιλότου συνδέθηκε με πολλές ομάδες και κυρίως με την Μερσέντες, οπού τα συμβόλαια των δύο οδηγών της λήγουν στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Ο Βάλτερι Μπότας ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι δεν αισθάνεται καμία ανησυχία που ο Φέτελ βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά, αφού η Γερμανική ομάδα του διαβεβαίωσε ότι ο τετράκις πρωταθλητής της F1 δεν είναι στα πλάνα της για το 2021.

Ο Φιλανδός οδηγός ανέφερε χαρακτηριστικά στο Sky Sports F1, ότι: ” Στην ομάδα πάντα επικρατεί ειλικρίνεια, σχετικά για το ποια είναι η κατάσταση και το πως θα γίνουν τα συμβόλαια. Έλαβα ένα ξεκάθαρο μήνυμα, πως όχι, δεν σκέφτονται τον Σεμπ, οπότε είπα ότι όλα καλά, δεν χρειάζεται ανησυχία”.

“Το βρίσκω αρκετά αστείο, χωρίς να έχει γίνει ούτε ένας αγώνας, να υπάρχουν άνθρωποι που να θέλουν την θέση μου”.

Ο Μπότας κάθε χρόνο βρίσκεται σε επισφαλής θέση αφού υπογράφει συμβόλαια διάρκειας ενός έτους.

Ο 30χρονος πιλότος της Γερμανικής ομάδας συνέχισε λέγοντας ότι: ¨Κάθε χρόνο η κατάσταση είναι ίδια για μένα. Δεν είναι καθόλου διαφορετικό από κάθε άλλη σεζόν. Βρισκόμαστε πάντα σε διαπραγματεύσεις και οι συνθήκες είναι οι ίδιες. Το βρίσκω αρκετά αστείο, χωρίς να έχει γίνει ούτε ένας αγώνας, να υπάρχουν άνθρωποι που να θέλουν την θέση μου. Αυτή η κατάσταση με κάνει να γελάω μερικές φορές. Δεν υπάρχει καμία πίεση από εκεί, γιατί εξακολουθώ να έχω στο μυαλό μου, τον στόχο για την φετινή σεζόν και αυτό μόνο. Τα πράγματα στη συνέχεια θα τακτοποιηθούν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δηλαδή ότι πρόκειται να γίνει θα γίνει. Δεν έχω κανένα άγχος για αυτό”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο