Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ “Παπαστράτος” δώρισε 20 Nissan NAVARA στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Η “Παπαστράτος” δώρισε 20 Nissan NAVARA στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Τα συγκεκριμένα οχήματα που διασκευάστηκαν από την ΤΕΜΑΞ Α.Ε., θα ενισχύσουν σημαντικά το επιχειρησιακό έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της πολιτικής και της φυσικής ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος, πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής των 20 πυροσβεστικών Nissan NAVARA, στον πυροσβεστικό σταθμό του αεροδρομίου “Eλ. Βενιζέλος”.

papastratos_dorea_20_pirosvestika_NAVARA (3)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρωθυπουργός επιθεώρησε τα οχήματα και δύο ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος και ενημερώθηκε για τις δυνατότητές τους. Στην εκδήλωση παρευρεθεί  και ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., κύριος Τάκης Θεοχαράκης.

Τα πυροσβεστικά NAVARA διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό πυρόσβεσης με μεγάλες επιχειρησιακές δυνατότητες κατάσβεσης φωτιάς, καθώς μπορούν να αντλήσουν νερό και από άλλα σημεία, εκτός της δεξαμενής που φέρουν στην καρότσα τους.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, φινέτσα, καινοτόμες τεχνολογίες, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση που ξεπερνά τα εσκαμμένα, το NAVARA διαθέτει εντυπωσιακή  off-road ικανότητα, αντοχή  αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πλεονεκτήματα που θα καλύψουν στο έπακρο τις απαιτήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Πηγή: Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο